Kertenkele cumartesi günkü 5-6 reytingli güne göre gayet iyi. Ama burada 10 reytingli dizinin yanında 3 reytingli dizi durmaz.O zaman Kertenkele yi de geçelim
Kertenkele cumartesi günkü 5-6 reytingli güne göre gayet iyi. Ama burada 10 reytingli dizinin yanında 3 reytingli dizi durmaz.O zaman Kertenkele yi de geçelim
yılanların öcü ve kocamın ailesi. sıradakiler gelsin bakalım.Başka kurbannlarımızda olmadımı geçen sezon bu sezonda bir tane daha vardı.
Bu bölüme rağmen 7 ve 10 çok iyi oldu ilkler gerçekleşti.yılanların öcü ve kocamın ailesi. sıradakiler gelsin bakalım.
senin teorin tuttu. haftaya aksiyon bol düşeriz kesin?Bu bölüme rağmen 7 ve 10 çok iyi oldu ilkler gerçekleşti.
O geçen sezon kurban olmuştu yalnıztotal
27
KOCAMIN AILESI
FOX TV
20:27:04
23:35:19
2.23
5.40
ab
30
KOCAMIN AILESI
FOX TV
20:27:04
23:35:19
1.60
3.78
ilk kurbanımız @EFE UYSAL
Ne düşçen aksine yükseliriz 11 gelmesi gerekir haftaya. Total yakında 8lere çıkarsak şaşırmam.senin teorin tuttu. haftaya aksiyon bol düşeriz kesin?
geçen sezon 3-4 alıyordu. 1'e düştü bu sezon.O geçen sezon kurban olmuştu yalnız
İyi de niye Diriliş'in kurbanı oluyor onu anlamadım kitleleri uzaktan yakında alakalı değilgeçen sezon 3-4 alıyordu. 1'e düştü bu sezon.
Hayat Yolunda vardır kurban ettiğimiz Yılanların Öcü gitti Kocamın Aİlesidegeçen sezon 3-4 alıyordu. 1'e düştü bu sezon.
Yılanların Öcü sayılmaz o Makbuş kurbanı oldu.yılanların öcü ve kocamın ailesi. sıradakiler gelsin bakalım.
illaki iki diziyi izleyen vardır yani ne alaka. komedi izleyen tarihi dizi izleyemez diye bişey yok.İyi de niye Diriliş'in kurbanı oluyor onu anlamadım kitleleri uzaktan yakında alakalı değil
kara sevdayı'dı çökertcez. eve dönüş'ü de evine yollarız.Hayat Yolunda vardır kurban ettiğimiz Yılanların Öcü gitti Kocamın Aİleside
Karagül'ü izleyenlerin Vadi izlemesi gibi işte ufak ihtimaller bunlarillaki iki diziyi izleyen vardır yani ne alaka. komedi izleyen tarihi dizi izleyemez diye bişey yok.
kara sevdayı'dı çökertcez. eve dönüş'ü de evine yollarız.
Var izleyenler araştır internettten ikisinide .Karagül'ü izleyenlerin Vadi izlemesi gibi işte ufak ihtimaller bunlar
Şöyle bir durum var eğer dizi bu sezon izlenilebilir senaryoya sahipse o her türlü izlenir diğer dizi etkileyemez ne olursa olsun yani alacağını alır. Mesela GK PARAMPARÇA KIRGIN ÇİÇEKLER üçlüsü başa baş gidiyorlardı ancak GK şimdi geriledi neden çünkü senaryosu düştü bunu diğer dizilere nasıl bağlayalımVar izleyenler araştır internettten ikisinide .
dirilişin dünkü sakin bölüme göre normal gelmiş reytingler yoksa artık 11 bekliyoz yeter gari.Kiralık aşk,edho gibi bizde en azından ab nin rekortmeni olarak 11 almalıyız. poyraz bu hafta kendine gelmiş tebrikler . kara svda yerini sabitledi artık.ben tutmaz diyordum ama tuttu. ulan foxhabere bak neredeyse dizileri geçecek.bu kadar izlenmesine şaşıyorum.
Sen çok düşük bekliyordun.dirilişin dünkü sakin bölüme göre normal gelmiş reytingler yoksa artık 11 bekliyoz yeter gari.Kiralık aşk,edho gibi bizde en azından ab nin rekortmeni olarak 11 almalıyız. poyraz bu hafta kendine gelmiş tebrikler . kara svda yerini sabitledi artık.ben tutmaz diyordum ama tuttu. ulan foxhabere bak neredeyse dizileri geçecek.bu kadar izlenmesine şaşıyorum.
yahu şimdi hakkaten kocamın ailesini biz gömmedik gömüleceği varmış gömüldü..illa az buçuk tesiri olmuştur dirilişin ama yani önemsenmeyecek boyutta.çünkü kitleleri birbirine uzak. kocamın ailesinin kendi bozulmuş bikere.seyirci artık sıkılmış. ee diriliş,poyraz,karasevda,eve dönüşün olduğu bir günde de tarumar olmuş.Var izleyenler araştır internettten ikisinide .
Ama ikisini izleyen insanlar var.yahu şimdi hakkaten kocamın ailesini biz gömmedik gömüleceği varmış gömüldü..illa az buçuk tesiri olmuştur dirilişin ama yani önemsenmeyecek boyutta.çünkü kitleleri birbirine uzak. kocamın ailesinin kendi bozulmuş bikere.seyirci artık sıkılmış. ee diriliş,poyraz,karasevda,eve dönüşün olduğu bir günde de tarumar olmuş.