Diriliş Ertuğrul için söylenecek söz yok. Ama ben özellikle TOTAL grubundaki reytingini böyle bir dizi için az buluyorum. Bana göre o kısımda en az 9 - 10 arası alması lazım. Ama rakipleri de çok güçlü olunca yavaş yavaş yükseliyor. Diziyi tebrik etmek lazım , TRT1 gibi yeni dönemde çok izlenmeyen bir kanalda bu oranları almak başarı.
Poyraz Karayel sanırım Kanal D'nin bu sezonki kurtarıcısı oldu. Dizinin tekrarına denk gelince bakıyorum. Konuya çok hakim olmasamda farklı bir havası var. İçine çekmeyi başarıyor.
Kara Sevda ilk bölümünü izlemeden önce Çilek Kokusu'nun çokta üzerine çıkamayacağını yazmıştım ama ilk bölünü izleyince kararım değişmişti. Dizi güzel. 2. ve 3. bölümünün belli kısımlarını izledim ve sıkılmadım. Senaryo hareketlense alıp başını gider bence. Özellikle TOTAL grubunda zirveyi ele geçirirse kolay kolay bırakmayacak gibi.
Acil Aşk Aranıyor yükselmiş çok sevindim. Ama en azından tüm kategorilerde 4 reytinge yakın oranlar alsa çok iyi olur. Serenay Aktaş için sezon sonuna kadar devam etmesini isterim