bence hemen kurtulur.birdaha yakalnırsa sıkar. daha geçen bölüm kurtuldu. bu arada hamzanın foyasının bu kadar çabuk ortya çıkmasını beklemiyordum.genelde konular ağırdan alınır ama bu konu çabuk geçilecek herhaldeaha ertuğrul yine yakalanıyor.
Geçilsin ama haftaya bu kadar heyecanlı beklemiyordum.bence hemen kurtulur.birdaha yakalnırsa sıkar. daha geçen bölüm kurtuldu. bu arada hamzanın foyasının bu kadar çabuk ortya çıkmasını beklemiyordum.genelde konular ağırdan alınır ama bu konu çabuk geçilecek herhalde
Her bölüm sonu haftaya daha da güzel olacak diyoruz. Haftaya harika olacak.
Ben haftaya bu kadar olacağını beklemiyordum doğrusu baya şaşırdım Hamzada büyük hata etti.Her bölüm sonu haftaya daha da güzel olacak diyoruz. Haftaya harika olacak.![]()
ohhhh ertuğrulumda gündoğdunu dövüyor
yok bu gerçekten güzel olacak inşaAllahHer bölüm sonu haftaya daha da güzel olacak diyoruz. Haftaya harika olacak.![]()
Ertuğrulun eli iyileşecek gibi.ohhhh ertuğrulumda gündoğdunu dövüyor
ayy vlla benim tahmin ettğim gibi olmamasına sevindim noyan konusuna öabu geçtiler haftaya tekrar aksiyona devam![]()
hamza oyunda yapabilir.bence hemen kurtulur.birdaha yakalnırsa sıkar. daha geçen bölüm kurtuldu. bu arada hamzanın foyasının bu kadar çabuk ortya çıkmasını beklemiyordum.genelde konular ağırdan alınır ama bu konu çabuk geçilecek herhalde
belkide ama iç sesinden oba beyleri bile birbirne düşmüş ben obanın başına geçip obayı huzura kavuşturacam tarzı şeyler söyledi.hamza oyunda yapabilir.
aynen. twitterda tagımız 1. sırada olurdu şimdi poyraz'ın tag 1. bizimki 3. total düşüş kesin.Ama aksiyon olacak o kesin.![]()
Ona ne bakıyon ya kötü bölümlerde baya yükseliyoruz geçen sene unuttunmu.aynen. twitterda tagımız 1. sırada olurdu şimdi poyraz'ın tag 1. bizimki 3. total düşüş kesin.![]()
![]()
poyrazdan geri kalmayızda karasevdadan geri kalabiliriz.aynen. twitterda tagımız 1. sırada olurdu şimdi poyraz'ın tag 1. bizimki 3. total düşüş kesin.![]()
![]()
geçen sene aranızda yoktum. 😛Ona ne bakıyon ya kötü bölümlerde baya yükseliyoruz geçen sene unuttunmu.![]()
farkla hemde.poyrazdan geri kalmayızda karasevdadan geri kalabiliriz.
bende ona hayret ediyom o dizi nasıl bu kadar reyting alıyor.çk yı bile geçiyor.en fazla çk kadar tutulur diyordum ama neyse.biraz ilerlesin bozlur inşaAllah.biz iyi bölümlerimizde ara ara onu totalde de geçeriz.bu sene totalde de iddialıyız hemen koyvermeyin.(teselli çabalarıgeçen sene aranızda yoktum. 😛
farkla hemde.
Yarın reytinglrrde goruselimbende ona hayret ediyom o dizi nasıl bu kadar reyting alıyor.çk yı bile geçiyor.en fazla çk kadar tutulur diyordum ama neyse.biraz ilerlesin bozlur inşaAllah.biz iyi bölümlerimizde ara ara onu totalde de geçeriz.bu sene totalde de iddialıyız hemen koyvermeyin.(teselli çabaları)