tamam o sözüde metres konusundan dolayı söylüyor işte kızıyla nazlı yüzünden kavga etti şu metres olayı kapanmalı
kapanmalı ama kapanmayacak cnm kapanmasını beklemeyin bence
sonuna kadar devam edecek bu metres olayı
tamam o sözüde metres konusundan dolayı söylüyor işte kızıyla nazlı yüzünden kavga etti şu metres olayı kapanmalı
Aga bunlar hep reyting iste yoksa onlarda biliyor full aksiyon cekmeyikarı kavgası izliyoruz resmen enteresan
yav ne reytingi be aga sen sanıyorsun ki bunlardan mı reyting geliyor aksine bu olaylar diziyi frenliyorAga bunlar hep reyting iste yoksa onlarda biliyor full aksiyon cekmeyi
Yaziklar olsun o zaman cektikleri diziye bakyav ne reytingi be aga sen sanıyorsun ki bunlardan mı reyting geliyor aksine bu olaylar diziyi frenliyor
abdülhey yine dizinin en akıllı adamı
Bölüm 110 dakika sürdü bir sinema filminden uzunBölüm güzeldi de süresi çok kısaydı hemen bitti. Son yarım saat reklamla geçti.
22:45 - 23:15 arası hep reklamla geçti. Biraz daha geç başlayıp 23:30'a kadar yayınlansa daha iyi bir reyting alabilirdik.Bölüm 110 dakika sürdü bir sinema filminden uzun
Biz reklam vermesinler diyoruzda versede vermesed her zaman şikayetçi oluyoruz. Reklam olmayınca tuvalete gidemiyoruz reklam çok olunca dizinin tadı kaçıyor.22:45 - 23:15 arası hep reklamla geçti. Biraz daha geç başlayıp 23:30'a kadar yayınlansa daha iyi bir reyting alabilirdik.
Reklam vermesinler demiyorum, doğru zamanda versinler diyorum. Son yarım saat reklam izletmek izleyiciye saygısızlık.Biz reklam vermesinler diyoruzda versede vermesed her zaman şikayetçi oluyoruz. Reklam olmayınca tuvalete gidemiyoruz reklam çok olunca dizinin tadı kaçıyor.
Evet saygısızlık orası ayrı dün baya reklam verdiler.Reklam vermesinler demiyorum, doğru zamanda versinler diyorum. Son yarım saat reklam izletmek izleyiciye saygısızlık.
Atv neden paylaşmyor kendi hesabından?8.Bölum
Artik boyle yapacaklarmis youtube yerine atvnin resmi web sitesine yukleyecekler Atvnin kendi sitesine hit kazandirmak icin yapilmis.Atv neden paylaşmyor kendi hesabından?
Bencede öyle olmuştur.ayyy aslında beklentimizin aksine durgun başlandı bölüme ama intikam alınmaya başlanığından itibaren dizi bitene kadar aksiyonlu gitti
ben son sahnede alparslanı tehdit edilen adamı ünal bey öldürdü diyorum siz ne düşünüyorsunuz 🙂🙂🙂
@EFE UYSAL @sürgünüm @turkuaz @china_shangai @Polat Şaşmaz
@Castei