dizimize afet-i devran hatun katılmıştır kendisi @Çiğdem- e kadınlık dersleri verecektir işi zor vallahi @mrt-06 @sürgünüm @Almila @vadikızı @DarkLeqenD @destere @Aserat @Harunnn60
kadın dersleriymiş hep @mrt-06 nın başı altından çıkıyor bunlar ben sorarım onadizimize afet-i devran hatun katılmıştır kendisi @Çiğdem- e kadınlık dersleri verecektir işi zor vallahi @mrt-06 @sürgünüm @Almila @vadikızı @DarkLeqenD @destere @Aserat @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46937
sen öğrenene ka canını okuyacak seninkadın dersleriymiş hep @mrt-06 nın başı altından çıkıyor bunlar ben sorarım ona
dizimize afet-i devran hatun katılmıştır kendisi @Çiğdem- e kadınlık dersleri verecektir işi zor vallahi @mrt-06 @sürgünüm @Almila @vadikızı @DarkLeqenD @destere @Aserat @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46937
Dizi Ağır Totallikten kurtuldu.kadın dersleriymiş hep @mrt-06 nın başı altından çıkıyor bunlar ben sorarım ona
o ne karışıyor bee ben çiğdem sultanım ne istersem yaparımYok artık hele öyle bir şey olsun senarist @xemrexxx'i bizzat ben boğarım.
Ne sulttanı be yayından kaldırılır başlmadan.o ne karışıyor bee ben çiğdem sultanım ne istersem yaparım
Hemen de havalara girdi.o ne karışıyor bee ben çiğdem sultanım ne istersem yaparım
Ben öyle gönderme yapı cam hazırlıklı olunsenin konunu kilitlerler bence cnm
hülya ile karıştırdın sen herhalde
@mrt-06 in kulağı çınlasın bu kadını hiç sevmem diziyi batırmasa iyidirdizimize afet-i devran hatun katılmıştır kendisi @Çiğdem- e kadınlık dersleri verecektir işi zor vallahi @mrt-06 @sürgünüm @Almila @vadikızı @DarkLeqenD @destere @Aserat @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46937
dekolteden ne var üstündeki elbiseyi boydan boya yırt al sana dekolte hatta ben olsam çalılıklarra takılırım doğal dekolte boşlukları oluşur elbisede )
ay neyase ben kaçtım çüzhülya ile karıştırdın sen herhalde
cehenneme kadar yolun varay neyase ben kaçtım çüz
O sana bayılıyordu. )) Sen batırma da. )))))@mrt-06 in kulağı çınlasın bu kadını hiç sevmem diziyi batırmasa iyidir
dekolteden ne var üstündeki elbiseyi boydan boya yırt al sana dekolte hatta ben olsam çalılıklarra takılırım doğal dekolte boşlukları oluşur elbisede )
cumartesi diye düşünüyorum@xemrexxx bu dizi ne zaman başlıyor?
hep berabercehenneme kadar yolun var