Bunu demeyeydin iyidi be
Son 5 demeseydin demezdim.
Bunu demeyeydin iyidi be
Bu yüzden artık hep son 5 desin.Son 5 demeseydin demezdim.
Bu yüzden artık hep son 5 desin.
@GunesinOglu beni atmaz.
Oha 😱Ben ondan evlayim bir kere. Yakında Acun'u atıcam forumdan ben geçicem yönetime.
İyi ben yokum forumda çok atamazsınız.Çok çetrefilli oyunlar döndürüyorum. @xemrexxx ile beraber atıcaz onu forumdan.
@sokak sanati iyixine zaffini astın seno lpuvayrım
İyi ben yokum forumda çok atamazsınız.
Ne kovması Sadece biraz dinlen dedi seni yoruyolar dedi. Gelince mod yapacam dedi.Sus bakım sen. Zarfıni eline vermim.
Seni ozan zaten kovmadı mı.
Ne kovması Sadece biraz dinlen dedi seni yoruyolar dedi. Gelince mod yapacam dedi.
Yakında.Seni o yüce kadroda görmek çok hoş olur.
Ayy dinlen tabi. Sen ms'de oy kullan yeter. Fazla görünce şımarıyorsun zaten.
Yakında.
Sen kaşınıyon bence yüz verince
Bu hafta da ilk 5'inde yer aldım diye düşünüyorumoylamayı tamamladım...çok zor bir oylama oldu..oylamada ilk 5 i belirtmeyeceğim...öbür haftaki gibi süpriz olsun beğendiğim bazı şarkılar dahi 5 puan filan aldılar..ama şarkıların tamamı iyidi..buda puanlamaya böyle yansıdı...
Oylamada bakalım bi bu arada şarkın çok iyidiama oylamada nasıl olur bilmiyorum:Bu hafta da ilk 5'inde yer aldım diye düşünüyorum
Evet son dönemlerin en iyi Slow şarkısı bu yorumundan sonra daha da emin oldumOylamada bakalım bi bu arada şarkın çok iyidi
bakalım artık şarkıların tamamı iyiydi o yüzden oylamaya bakacağız :Evet son dönemlerin en iyi Slow şarkısı bu yorumundan sonra daha da emin oldum
Total heyecanı yaratıyorsun sen de haklısın devir total devribakalım artık şarkıların tamamı iyiydi o yüzden oylamaya bakacağız :