MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

Bugün biraz yoğun olduğumdan dolayı paylaşılan şarkılara yorum yapamadım..bu hafta yine iyi şarkılar bulunuyor..yarışmacı sayısı 13 e düştü bu yüzden yarışma bir hayli zorlaştı..çok iddalı şarkılar bulunuyor.şarkılarla ilgili detaylı yorumuda daha sonra yapacağım.

AHMET KAYA'DAN ''NERDEN BİLECEKSİNİZ'' ŞARKISI BU HAFTA SİZLERLE...

Gökte yıldız söner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye içtiğimi
Nereden bileceksiniz...

@Bully @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Castei @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @DarkLeqenD @MelankoliK @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @Tolstoyevski @Almila @Amoureux @tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Maskeli Fedai @Ahmad @gözlemci @ozgur2113 @Reytinger @adımutlulukk @beyazsoy @OzaN @*YıldırıM* @S.G.A.T. @hayret bi şey @BesaleT @HarzeM @eskici @EnveR ve unuttuğum diğerleri...​
haftalardır bu şarkıyı bekliyordum desem ? :bhr:

@DarkLeqenD süpersin ya sonunda Katy'nin bir şarkını beğendin. :D

@GunesinOglu Simdi sen merak edersin kafamda bir plan yaptım o yüzden bu şarkıyı koydum. :A
ı kissed a girl ü unutma günde 20-30 kere dinliyorum :A

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-SEZEN AKSU-KÜÇÜĞÜM
02-AHMET KAYA-NERDEN BİLECEKSİNİZ
03-KATY PERRY-FIREWORK
04-SEKSENDÖRT-ELLER GÜNAHKAR
05-RIHANNA-STAY
06-MUSTAFA CECELİ-BİR YANLIŞ KAÇ DOĞRU
07-GÖKSEL-DUDAKLARINDA ARZU
08-BARIŞ MANÇO-ANLIYORSUN DEĞİL Mİ ?
09-TARKAN-AŞK GİTTİ BİZDEN
10-DEMET AKALIN-EVLİ , MUTLU , ÇOCUKLU
11-YILDIZ TİLBE-ÇABUK OLALIM AŞKIM
12-YALIN-GÜNAYDIN
13-SILA-HEDİYE

Not : Son oy yollama tarihi 28.10.2015 Çarşamba günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 13,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 12, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @MelankoliK @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-SEZEN AKSU-KÜÇÜĞÜM
02-AHMET KAYA-NERDEN BİLECEKSİNİZ
03-KATY PERRY-FIREWORK
04-SEKSENDÖRT-ELLER GÜNAHKAR
05-RIHANNA-STAY
06-MUSTAFA CECELİ-BİR YANLIŞ KAÇ DOĞRU
07-GÖKSEL-DUDAKLARINDA ARZU
08-BARIŞ MANÇO-ANLIYORSUN DEĞİL Mİ ?
09-TARKAN-AŞK GİTTİ BİZDEN
10-DEMET AKALIN-EVLİ , MUTLU , ÇOCUKLU
11-YILDIZ TİLBE-ÇABUK OLALIM AŞKIM
12-YALIN-GÜNAYDIN
13-SILA-HEDİYE

Not : Son oy yollama tarihi 28.10.2015 Çarşamba günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 13,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 12, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @MelankoliK @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
oylarımı kullanmaya başlıyorum @GunesinOglu 0 (sııfır) puan :A diğerlerini sonra gönderirim:A

İnanmıyorum @ozgur2113 Eller Günahkar'ı kullanmış, ben onu ileri ki haftalar için saklıyordum. :( Şimdi kullanamayacak mıyım? :( @GunesinOglu
düetleri kullanamıyorsunuz eller günahkarı aynı şarkıları kuulanabiliyorsunuz şebnem ferahta kullanmıstı ama geride kalmıstı sezenin yorumunu seviyor herkes sansına :A:A:A

Bu akşam oylarımı kime göndercem :)

Bu arada bana hatırlatın ya :(

Eve gidince dizi izleyebilirim çünkü :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking