Maskeli Fedai
Favori Üye
@Reytinger ile daha uyumlusunuz sanki.bu @Maskeli Fedai gerçekten nerden çıktı ayoll
ayy caleb rolu bunamı verildi yoksa aman allahım 😱😱😱 @Billy Kane
Sen Nisa'ya ayıp ettin ama.
çocuğu herkes eziyor ayoll ben korudum çocuğuSen Nisa'ya ayıp ettin ama.O kısım senle uyumsuz olmuş.
![]()
@Reytinger ne çektin ya cidden 4 bölümdür eziliyorsun.çocuğu herkes eziyor ayoll ben korudum çocuğu![]()
sabır çek akifim az kaldı. 🙄Duyun bunları senaristler.![]()
O mutlu günlere erebilecek miyim doktor ? 🙄sabır çek akifim az kaldı. 🙄
fazlasıyla. 🙄O mutlu günlere erebilecek miyim doktor ? 🙄
@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Süper olmuş.Benim rolümde artmış.
@Billy Kane @ozgur2113
@Çiğdem- ile @Maskeli Fedai yakıştıramadım.@Reytinger daha iyi gibi sanki. Ama Çiğdem ile Nisa'nın bu kadar hararetli tatrtışmasına şaşırdım. Çiğdem her zaman arkadaşları ile sevgilisi arasında denge kurar.
Bölümde en sevdiğim sahne ise @Tzira ile @vadikızı 'nın oldu.
''(Tzira - Çiğdem - vadikızı yürürler)
vadikızı: Ya kızlar, bi eve gitsem?
Tzira: Neden?
vadikızı: Son kez annemi öpmek istiyorum.
Tzira: Ya saçmalama bir şey olmayacak.''
@dizi kolik Kız sen ne fenasın ya milletin gözüne kalem batırıyorsun. 😵
Var sende bir asabilik zaten.@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Aslında ağzını açıp dilini kesmem gerekirdi ama neyse o da sezon sonuna İnş.
![]()
çüşşş. 😱😱😱@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Aslında ağzını açıp dilini kesmem gerekirdi ama neyse o da sezon sonuna İnş.
![]()
İntikamım acı olur. Gerçi gerçek hayatta uyguladığım şeyler değil, olamazdaVar sende bir asabilik zaten.![]()
Ay bana ettiği küfür Tuba'nın boyundan büyük be.çüşşş. 😱😱😱
Bu dizide sen varsın haberin yok mu?neler oluyor burda bakım
Bu dizide sen varsın haberin yok mu?![]()
koruyordum ayoll ama @Harunnn60 koruma diyor nisa ile aranı bozma reytinger için sende ez diyor hahahaDuyun bunları senaristler.
Sen koru beni![]()
4 Bölümdür zaten eziliyor senin bu bölümde durup dururken @Reytinger i koruman çok saçma geldi bana.koruyordum ayoll ama @Harunnn60 koruma diyor nisa ile aranı bozma reytinger için sende ez diyor hahaha![]()
Senin karakterini süper yansıtmışlar.var haberim okudum yorumladım ben sohbetinize girmek için öyle dedim![]()