- Reaksiyon puanı
- 29,286
- Puanı
- 1,059
(Kızlar evlerine girenin Harun olduğunu düşünmektedirler. Bunu öğrenmek için Harun'u oyuna getirirler)
-Primavera Harun'un yanından geçer, yüksek ses tonuyla konuşurarak Harun'un duymasını sağlar.-
Primavera: Okul çıkışı orman yolunda buluşalım. Bilmen gereken şeyler var...
Harun(İÇ SES): Vay, vay, vay.. Dream bu kızdan şüphelenmekte haklıymış. Ne haltlar çeviriyorsun bakalım küçük hanım.
-Harun hemen Dream'ı arar.-
Harun: (Sinsi gülüş tonuyla) Alo. Var ya kız, haklı çıktın ha, sezgilerin sağlammış.
Dream: Ciddi misin?! Neler öğrendin anlat hemen.
Harun: Valla daha tam bir şey öğrenmiş değilim. Ama bugün orman yolunda biriyle buluşacakmış.
Dream: Kiminle buluşacak acaba? Harun lütfen onu gözünden kaçırma...
Üniversite / İç mekan / Okul Koridoru
(Çiğdem uzun zamandır Maskeli Fedai'ye karşı bir şeyler hissetmektedir. Okulda onu görür.)
Çiğdem: Aa! Fedai dönmüş.
Nisa(Gülerek): Ağzın kulaklarında yine.
Çiğdem: Çok mu belli oluyor ya.
(Reytinger kızların yanından geçerek sınıfa doğru gitmektedir)
Nisa: Uf kızım git açıl çocuğa artık.(Nisa Reytinger'i göstererek)- Bunun gibilerle takılmaktansa..
Çiğdem: Ya kızım uğraşmasana şu çocukla!
Nisa: O ezik yüzünden bana mı bağırıyorsun?
Çiğdem: Hala ezik diyor ya! Bu çocuk sana bir şey mi yaptı? Ne alıp veremediğin var?
Nisa: Onun yüzünden kavga mı edeceğiz yani?
Çiğdem: Evet gerekirse ederiz! İnsanları küçük görmekten vazgeçinceye kadar da gelme yanıma!
Nisa: Tanımadığın biri için arkadaşlığımızı bitiriyorsun öyle mi? O sıkıcı arkadaşlarından sıkılınca gelirsin ama yanıma...
Nisa sınıfa girer...
Çiğdem (İÇ SES): Beni senden başka kimse sıkmıyor. Geri zekalı...
Üniversite / İç Mekan / Sınıf
Primavera sınıfa girer. Emre'yi görür, yanına gider...
Primavera: Günaydın Emre. Oturabilir miyim?
Emre: Günaydın. Tabii buyur gel.
(Emre & Primavera bir süre birbirlerine baka kalırlar. İkili hafif sesli düşünür.)
Emre: Çok tatlı bakıyorsun.
Primavera: Sen de.
(İkisi de birbirlerini duymuştur ancak duymamazlığa verirler)
Primavera: Eee, efendim anlamadım, bir şey mi dedin?
Emre: Iıı.. Şey.. Arkadaşınızdan haber var mı?
Primavera: Ha, hayır ne yazık ki yok...
Emre: Çok tuhaf. Ne oldu partide. Siz hep beraber değil miydiniz?
(Sınıftan birisi Emre'ye takılır)
-Emre bütün gün çene çalmaktan yorulmadın mı olum nasıl bir çene var sende?
(Ortamda gülüşmeler yaşanır)
Emre (Gülerek): İşinize bakın olum size ne.
Primavera: Yanımızdaydı. Abisinin yanına gideceğini söyledi sonrası malum...
Emre: Hımmm anladım. İÇ SES: Şu abisini bir ziyaret edelim bakalım...
Üniversite /Dış Mekan/ Kızlar toplanmıştır
vadikızı: Ne yapacaz şimdi?
Primavera: Şimdi siz benden önce orman yoluna gideceksiniz. Hani sürekli oturduğumuz bir yer vardı ya oranın yakınlarında saklanın. Bende oraya tek başıma gelecem, tabii ki peşimde Harun'da olacak eğer -A oysa tabi gelecektir. O sırada siz Harun'un arkasından geleceksiniz ve sıkıştıracağız.
Tzira: Bu çok tehlikeli.
Çiğdem: Evet, ben şimdiden korktum bile.
Primavera: Ya yanımıza kesici bir alet alırsak kendimizi koruyabiliriz. 1'e karşı 4'üz hiç bir şey yapamaz. Eğer hiç bir şey yapmazsak o bizi korkutmaya devam edecek. Hangisi?
Tzira: Tamam madem, biz gidelim o zaman. Yürüyün kızlar.
(Tzira - Çiğdem - vadikızı yürürler)
vadikızı: Ya kızlar, bi eve gitsem?
Tzira: Neden?
vadikızı: Son kez annemi öpmek istiyorum.
Tzira: Ya saçmalama bir şey olmayacak.
Dış Mekan /Orman Yolu
Primavera kızlara bahsettiği yere gelmiştir. Bir an durur, o sırada kızlar ellerinde kesici aletle Harun'un arkasındadır.
Primavera: Güzel. Etrafın sarıldı.
Harun: Bir dakika kızlar. Sakin olun. O elinizdekiler çok tehlikeli, yanlış bir şey yapmayın.
Primavera: Sen beni niye takip ediyordun!
Harun: Birisi istedi onun için.
Tzira: Kim?!
vadikızı: -A mı?
Harun: Ne? Ne A'sı?
Çiğdem: Bilmiyormuş ayağına yatma. Ona çalışıyorsun di mi sen! O istedi senin bizi takip etmeni.
Harun: Hayır neden bahsediyorsunuz siz? Dream istedi takip etmemi.
Kızlar şaşırır...
FLASHBACK - Geçen yıl
Üniversite /İç Mekan/Koridor
Primavera, Tzira, Çiğdem, vadikızı ve dizi kolik koridorda yürümektedirler. O sırada Dream sınıfın önünde arkadaşıyla konuşmaktadır. Kızları görünce laf atar.
Dream: İşte canım bunlardan korkacaksın. (Tzira'ya bakarak): Birisi torpille burada okur, (Çiğdem'e bakarak): Birisi başkalarının sahip olduğu şeyleri almaya çalışır!
(Çiğdem sinirlenir ve kendini savunur)
Çiğdem: Hayır Fedai en başından beri beni seviyordu aramıza girmeye çalışan sendin.
(Dream konuşmasına devam eder)
Dream (vadikızı'na bakarak): Fakir ama gururlı kızımız bizi bu zamana kadar zenginim diye tanıttı. Ya-lan-cı! (Primavera'ya bakarak): Bu da okulumuzun ağır abisi. Herkesin işini karışmazsa olmaz.
(Dream haddini aşarak konuşmaya devam eder)
Dream (dizi kolik'e bakarak): En çokta bundan korkacaksınız. Okulda peşine takmadığı erkek yok. o....u.
Dizi kolik: Ne diyorsun sen kızım?
-dizi kolik adeta başından aşağı kaynar su dökülmüşcesine çılgına döner. Kızlar onu sakinleştirir.-
ERTESİ GÜN
Okulun dağıldığı sırada Dream'ı koridorda tek gören dizi kolik haince bir plan uygular. Yüzüne maske geçirip arkadan Dream'ın kafasına poşet geçiren dizi kolik elindeki kalemi Dream'ın gözlerine batırır. Dream tüm çaresizliğiyle bağırır.
Dream: Aaaaa!
4.BÖLÜM SONU
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...