FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2007 - 2012 tarihleri arası yayınlanıp bitmiş. Sen zaten görür görmez Chuck'a aşık olursun, tam senlik. :)

@Harunnn60 da sarışın ve güzel gülen kadınlardan hoşlanıyor, Sarah'a bitecek. :)

chuck-and-sarah-chuck-and-sarah-25943724-500-280.png
Evet sarışın ve gülen kadınları çok severim.:love1:

Tmm bu diziye bakacağım söz. :D

Çok şekermiş. :D Cidden bu kadar ısrar ediyorsan şimdi değil ama daha sonra bakarım. :D
Bi de her bölümde yer alan baştan çıkarma sahnelerini izlesen tansiyonun çıkar. :) İnan bu kadar muhteşem bir dizi olsa ısrar etmezdim, bu dizinin eşi benzeri çok. İzlerken bir an bile sıkılmıyorsun. :)

hayır onu izleyemedim sanırım yatutarsanın dizisisydi forumda ?
Benim de favori dizilerimden, Dexter'ı bilmeyen yoktur, senin izlememene şaşırdım. Yvonne Strahovski'yi de ordan ve 24'ün Live Another Day bölümlerinden tanıyorum. Chuck yorumlarında onun ismini duyunca başladım diziye. Bu zamana kadar nasıl fark edememişim kızıyorum kendime. Her bölümü 10 üzerinden 9'luk.

Benim de favori dizilerimden, Dexter'ı bilmeyen yoktur, senin izlememene şaşırdım. Yvonne Strahovski'yi de ordan ve 24'ün Live Another Day bölümlerinden tanıyorum. Chuck yorumlarında onun ismini duyunca başladım diziye. Bu zamana kadar nasıl fark edememişim kızıyorum kendime. Her bölümü 10 üzerinden 9'luk.
aslında geçen sezon yatutarsa izlerken bayağıda arada bir bahsediyordu hatta bir ara senden başka izleyeni yok diye takılmıştım :))

aslında geçen sezon yatutarsa izlerken bayağıda arada bir bahsediyordu hatta bir ara senden başka izleyeni yok diye takılmıştım :))
OzaN bitirmiş daha önce, şimdide Titanium, cevaa, Castei ve ben beraber izliyoruz. Sarah her bölümde baştan çıkarıcı sahnelerde oynuyor, müthiş bir dizi 1-2 bölüm izlesen bir daha bırakamazsın eşi benzeri yok. :)

OzaN bitirmiş daha önce, şimdide Titanium, cevaa, Castei ve ben beraber izliyoruz. Sarah her bölümde baştan çıkarıcı sahnelerde oynuyor, müthiş bir dizi 1-2 bölüm izlesen bir daha bırakamazsın eşi benzeri yok. :)
benim yarıda kalan diziler bitince mutlaka başlayacağım diziye ..:)

2x4

Fena değildi bölüm. Herhalde Carol'ı sevimli göstermek için diğer karakterleri iyice nefret edilesi yapmış senaristler. :D

Peynir sahnesinin iğrençliği hakkında hem burada hem başka bir yerde okuyunca büyük bir iğrençliğe hazırlamıştım kendimi o yüzden çok da iğrenç gelmedi. Beklentilerimi karşılayamadı hatta iğrençlikte. :D

Bakalım Todd ne haltlar karıştırıyormuş, yarın öğreniriz. :D

7/10

2x5. Bölüm ,

daha önceki bölümlere göre daha güzeldi
şişko toddd hep ben tokum diyip kalkıyordu meğersem adam pastırma aşırıyormuş :) bizim phil vatandaşın işini bozdu sonra todd la dost olmak için olayı üstlenme hikayesi saçmalıktı ..?
carol un çekirge güveci berbattı:) birde ağzından geveleyip biri canlıymış demesi tam iğrençti :))

carol un çekirge güvecine herkesi bekleriz:) @Harunnn60 @Çiğdem- @sürgünüm @OzaN ...

2x5

Eh işte idare ederdi. :)

Bu arada haftaya yeni bölüm yok haberiniz ola!

Todd'un ''Şişko adam pastırmaları yedi'' sözü sesli güldürdü. :)

Phil'in Todd ile dostluk kurmak hatrına onu savunmaya çalışması bence de saçmaydı. :)

Bir de Phil'e Tandy demeseler uyuz oluyorum. Çekirge yemekli kısımlar umarım @Çiğdem-'in yemek yediği esnada olmuştur. :))
7/10

2x5

Eh işte idare ederdi. :)

Bu arada haftaya yeni bölüm yok haberiniz ola!

Todd'un ''Şişko adam pastırmaları yedi'' sözü sesli güldürdü. :)

Phil'in Todd ile dostluk kurmak hatrına onu savunmaya çalışması bence de saçmaydı. :)

Bir de Phil'e Tandy demeseler uyuz oluyorum. Çekirge yemekli kısımlar umarım @Çiğdem-'in yemek yediği esnada olmuştur. :))
7/10
phil e tandy demeleri durumu karıştırıyor sonra gelen kazma phil in ölmesi şart ?
bu bölümde uzaydaki vatandaşta yoktu ?
@Çiğdem- çekirge güvecini çok sever:) yani yemek yerken bu diziyi gönül rahatlığıyla izleyebilir tavsiye ederiz :)