DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,110
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
2 haftaya kalmaz ayoll bu analar anneler 7 ortalama reyting totelde yakalar vadi 6 reytinge takıldı kösemde 7-8 alır kısaca analar ve anneler ile kösem sultan 7-8 ortalama reytinglerle totelde lidelrik için savasırlar vadimiz malesef 3.sıraya yakında takılıcak totelde ben ozaman merak ediyorum işte neler olucak
forum karışır kanal d 3. cü olan diziyi sevmiyor Arka sokaklarda üçüncüydü bence bir vadinin anlaşmasına bakın irfan şahin yapmazda sizin dizi pelinle anlaştı pelinin yapıcağıda şudur Alın yazımdaki durum gibi2 haftaya kalmaz ayoll bu analar anneler 7 ortalama reyting totelde yakalar vadi 6 reytinge takıldı kösemde 7-8 alır kısaca analar ve anneler ile kösem sultan 7-8 ortalama reytinglerle totelde lidelrik için savasırlar vadimiz malesef 3.sıraya yakında takılıcak totelde ben ozaman merak ediyorum işte neler olucak
ben ocak ayı gelmeden vadinin kanal d kanalından ayrılıcağını her fırsatta söylüyorum ocaktan itibaren arka sokakalr gibi olucaz yanı boşta kalıcaz yeni kanal arayışları olucak bu idamın arkasındayım ama biz yeni kanal buluruz galiba arka sokaklar gibi boşta kalmayız ama kanal d kanalıyla yeni yılda devam etmemiz mümkün değilforum karışır kanal d 3. cü olan diziyi sevmiyor Arka sokaklarda üçüncüydü bence bir vadinin anlaşmasına bakın irfan şahin yapmazda sizin dizi pelinle anlaştı pelinin yapıcağıda şudur Alın yazımdaki durum gibi
Arka sokakları fox aldı zeynep beşerler diziye katıldıben ocak ayı gelmeden vadinin kanal d kanalından ayrılıcağını her fırsatta söylüyorum ocaktan itibaren arka sokakalr gibi olucaz yanı boşta kalıcaz yeni kanal arayışları olucak bu idamın arkasındayım ama biz yeni kanal buluruz galiba arka sokaklar gibi boşta kalmayız ama kanal d kanalıyla yeni yılda devam etmemiz mümkün değil
ayoll bitti diye haber açılmış sen herşeye bence hazırlıklı olArka sokakları fox aldı zeynep beşerler diziye katıldı
o mesut yarın yalan haberi pelin istemiştir o zaten kanal d nin adamıayoll bitti diye haber açılmış sen herşeye bence hazırlıklı ol
intihar edersin belki polatı 3.görünce kurtuluruz2 haftaya kalmaz ayoll bu analar anneler 7 ortalama reyting totelde yakalar vadi 6 reytinge takıldı kösemde 7-8 alır kısaca analar ve anneler ile kösem sultan 7-8 ortalama reytinglerle totelde lidelrik için savasırlar vadimiz malesef 3.sıraya yakında takılıcak totelde ben ozaman merak ediyorum işte neler olucak
Düzelttim teşekkürler.Bu arada başlıkta küçük bir yanlışlık olmuş, Ekim yerine Eylül yazmışsın. @mrt-06
profiline yolladığım haberi gördünmü Arka sokaklar foxla anlaştı bayram mizrak söyledi Arka sokakların oyuncusu ve Erler filmin kadrolu oyuncusuDüzelttim teşekkürler.
Dirilişede şike diyorlar. ))))))ayy ben müge anlı ana haber falan anlamam beni diziler ilgilendiriyor atv kanalının şuan dizilerine denek falan komik oluyor eşkiya ve kırgın çiçekler fazlasını hak ediyor çükü iki dizininde fazla reytinglere ulaşmasını beliyoruz her aldıklarınıda hak ediyorlar kanalın dizileri hak ettikten sonra banane müge anlıdan ana haberden atv dizi kanalıdır bu sezon tekrar bunu herkese hatırlatıyoruz
Aynen haftaya 10.5 11 alınca daha da şike diyecek.hahahha onu kimin yaydığını tahmin ediyorum @xemrexxx