Sözlerinin altına rahatlıkla imzamı atarım bir ikincisi atv dizilerinden sadece suan iki tanesi yüksek reyting aliyo abartılacak bir şey kanaatimce boş yere çene yoruyoruzYa Allah aşkına mesele hükümete yakınlıksa ATV den önce TrTnin reytingleri yükselmeli. Su complo teorilerinizden gına geldi artık. Bence bu sezon acayip ve şüpheli bir çıkış yapan varsa o da kara sevdadir. Dizide hiç bir özellik yok. Çiftler uyumsuz,konu klişe,sosyal medyada yorumlar hep kotu direk geldi 4.59 total reytingle siftah yaptı sonraki haftada hemen poyrazı devirip total 6.76ya yükseldi yine bir o kadar AB ve abc1 de aldı.dizinin netten izlenme oranları dusuk sosyal medyada somera da rağbet yok ama maşallah reytingler havada.olabilecek en fazla şey deneklerin bir kısmının değişmesidir. Ee fox izleyen kesimin deneği olunca tarafsız atvcilerden sectin mi sikeli? Bu nasıl hükümetin isiyse fox ana haber dokturuyor. Bende fox haber nasıl bu kadar alıyor diye sasiryorum.turk ve musluman bir ülkede en çok abdnin haberleri izleniyor? Bunun yanında atvnin tutan dizlerinin reytinglerini şişme olup olmadigini çevremizdeki ilgiden anlayabilirsiniz. Sadece forumda değil her yerde kç,eşkıya konuşuluyor.sosyal medyada takipleri ve izlenmeleri güzel. Diğer dizileri zaten bunlar kadar değil ortalama reyting alıyor.ve onlarda o reytingleri hakediyor. Hakketen atvnin bu sezonki projelerinin hiçbirisi için kötü diyemezsiniz. Star tvnin pek cok dizis i tutmuş durumda hatta hala reytinglerde atvden öndedir. Kimse star tvbye ve onun bir anda ciddi çıkış yapmış kiralık aşk ve kara sevdasına laf etmiyor.Yanı boşuna nefes tuketiyorsunuz. ATV için söylediğiniz şeyler daha önceki yıllarda başka kanallar için de geçerliydi ama sizin sevdiğiniz kanllar olduğu için bu tarz yorumlar yapmıyordunuz. Kvp ye gelince kanal D de reyting düşüşü yaşaması ATV yda showa geçerse yükselir meselesi aynen @vadikızı nin abisinin verdiği tepkiye benzer bir tepkyle alakalı. Turkiyedeki kvpyi izleyen grup büyük ölçüde akpci sonrada mhpci gruptur. Chpliler falan izlemez. Bundan ötürü Kvp seyircisi de kanal D yı genel olarak sevmez. O yüzden kvp kanal D de reyting dususu yaşıyor diğer kanallara geçse bu tepki ortadan kalakacak belki 9 lara ulaşacaktır reytingi. Bunun yanında kanal D de kvpye pek iyi bakmıyor. Yanlış stratejiler uyguluyor. Velhasıl cidden artık her sabah reyting sayfasının altında aha bak gordun mu ATV yine iyi reyting almış, şike var şike muhabbetlerini gormekten biktim ve bıktık. Şuan ATV öyle bir gözünüze batar olmuski 4 reyting alsa bile "aha bak şike var demiştim ben sana hep hükümetin oyunları bunlar" modundasiniz. Sanki 4-5 reyting almak çok zormus gibi. Eskiden 4-5 reyting alan diziler ilk 10a giremiyordu. Ne reyting alan diziler gorduk. Belli bir kesime hitap edecek az buçuk adam akıllı proje yapıp doğru günde yayınlarsan zaten 4-5 reyting kolayca alınır.