ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

Ben de diziyi izledim. Öncelikle dizinin görüntüsü harikaydı. Özellikle Kader'in tecavüzünden sonraki sahneden sonraki kaderin yalnız kaldığı anda tüylerim diken diken oldu.
Dizinin müziklerini ise genel olarak beğenemedim. Serçe Sarayı'nda ki ninniyi kullanmışlar.

Dizide tek Sinem Kobal sırıtıyordu onun dışında beğendim.Özellikle Kader çok iyi rol yaptı yani Hazal.

Ben de diziyi izledim. Öncelikle dizinin görüntüsü harikaydı. Özellikle Kader'in tecavüzünden sonraki sahneden sonraki kaderin yalnız kaldığı anda tüylerim diken diken oldu.
Dizinin müziklerini ise genel olarak beğenemedim. Serçe Sarayı'nda ki ninniyi kullanmışlar.

Dizide tek Sinem Kobal sırıtıyordu onun dışında beğendim.Özellikle Kader çok iyi rol yaptı yani Hazal.
Hazal değil, Hazar. :)

kösemi zorlayacak her diziye tam destek :A daha izlemedim bir ara bakarım belki izlemesemde destekleyeceğim,düşmanımın düşmanı dostumdur.:A

iyi diyorlar açıkçası kösemi devirmesine umutla baktığım tek dizi o umutta yaş çıkarsa:T kvp den ümidim yok zaten. eski havasında değil kösem ezip geçer kvpyi malesef

izleyince daha iyi yorumlacam canım bakalım nasıl dizi imiş
kvp den niye umudun yok bakalım kösem geçemicek vadiyi
göreceksin bak my de çok tepki vardı izlenmesi az olacak göreceksin

bu diziyi yazanları @destere nin danası andreler kovalasın okan yalabık ve nazan kesal çok az gözüktüler sanki sıradan karakterler gibi .ss
sinemi beğenen bir @-potterhead- olur gibi :A
binnur kayayı beğendim ilk kez böyle bir rolde izlicem umarım uzun soluklu olur :D @Aserat

onun dışında pis pis @HarzeM her yerden çıkma .ss

Dizinin ismi için;
Ne kadar da değişik bir dizi ismi demiştim. @Yiğitt de 'kod adı bu değişecek 'demişti.
Ama değişmemiş ilginç bir isim.

Ne saçma replikler var dizide lan.:F
Okan ile Binnur'un evde ki sahnesi tam Facia.:F

Okan'ı cool yapmaya çalışmışlar en azından ofiste konuştuğu asker ile olan sahnesi öyle olmaya çalışmış ama olmamış. O gömlek şekli ve o bel altı pantolon tam Facia. 70'ler böyle mi.

Kaderin üstünde ki kırmızı elbise Fatmagülün tecavüz sahnesi elbisesiydi. Reyting mi yapmaya çalışılmış. Çok enteresan. Başka yokmuydu.

Senarist karakterleri tam rayına oturtamamis. Zeliha aynı gün içerisinde Tahsin mi neydi Orkunç ile hem beraber olabilir sinyali veriyor hem de yeni hayata başlayabilirim diyor. Ne değişik bir sahneydi.:F

Vasat bir dizi olmuş. Oyuncular yan rollerin oyuncuları başrol kaldıramamış Hazar ve Sinem. Bölümün tamamını götürecek kapasiteleri yok. Yanlış olmuş.
Sinem zaten rolü beceremiyorum diye bağırıyor. Tamam anlık olarak 1-2 şey tapıyor ama rolün içime girmiyor. 2 saniye sancısı oluyor 2 saniye kadınla dertleşiyor 2 saniye sonra tekrar sancı. Azıcık acı çeker gibi orada konuşsa iyi olurdu.
Minikleri zaten ölü.

Okan'ın giyinişi olmamış. Siyah pantolon beyaz gömlek ve düşük bel o dönemde göreceğimiz bence en son şey bence. Kim bunların stilisti.

Lahusa bir kadının 1 saatte hastahaneyden kaçması, seyahat etmesi hem de bebeğinin öldügünü öğrendikten sonra bunların olması. Hiç feryat figan olmadan. Çok zorlama olmuş. Hayır madem bölümün sonunda kadın çocuğu bulacaktı niye böyle action yaşattıniz kızcaza.:F
Senaryo çok zorlama.

Binnur Kaya aşırı abartılı. Hastanenin ortasında Sinem ile olan Murat'ın ölümünden sonra ki halleri çok yapmacıkti. Kameraya el sallasa tam olacakmış.:F Komedi zannetti sanırım.

Dizi çok iyi başlamaz. Bu düzensizlikle bir artışta olmaz. Yine de tahminlerimi değiştirmeyeceğim.

2. Bölüm fragmanına bağlı belki devam ederim. Çekimler bu arada berbat. 70'leri yansıtmak hiç bu kadar kötü olmamıştı. 2 pankart 2 siyasetle olmuyor o işler. Yönetmeni kim ise bıraksın bence.

@destere bu dizi mi güzel.:F

sokak totoşunda korku var ama haklı şu anki atv ye @Çiğdem- li @destere li bir dizi koy en az 5 reyting alır:D
Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü olmuş bence. Hele Okan'ı izlemeye doyamıyorum, niye jenerikte ismini 3. sıraya attılar anlamıyorum. Dizi kadın hikayesi olduğundan heralde. Burak Tamdoğan'ı Kara Para Aşk, Ulaş'ı da Karadayı'da izlediğim için alışamadım bir türlü bu iki oyuncuyu eski dizilerinde de sevmezdim zaten. Ama hikaye güzel, farklı şeyleri izlemek keyif verici. Atv bu yüzden şanslı birbirinden farkılı konulara sahip diziler var ellerinde, diğer kanallarda bu kadar çeşit dizi yok bence.