3 milyon satan albümler de @Çiğdem- İN ZATEN :ayıldız dev şarkı yazıyor ama sesi yok bence. O kadar söyledim zaten hep.
3 milyon satan albümler de @Çiğdem- İN ZATEN :ayıldız dev şarkı yazıyor ama sesi yok bence. O kadar söyledim zaten hep.
Vitesi artiriyoruz artıkGüzel tabi ki.
Vitesi artiriyoruz artık
Tam puanına adayım
84 😱tüm şarkıları dinledim bu hafta tam puanım çok süpriz birisine gidicek görünce şok geçirebilir yani
Tarkantüm şarkıları dinledim bu hafta tam puanım çok süpriz birisine gidicek görünce şok geçirebilir yani
tüm şarkıları dinledim bu hafta tam puanım çok süpriz birisine gidicek görünce şok geçirebilir yani
Tarkan
@Maskeli Fedai ayoll tarkan tam puan aldığına neden şaşırsın bee
ben onu bunu bilmem ilk 3ünde yer almazsam forumda konu açarım @destere ve @Yiğitt in senin jensenla yakın ilişkisini gösteren görüntüler olur içnide@Maskeli Fedai ayoll tarkan tam puan aldığına neden şaşırsın bee
süpriz dedikya @xemrexxx
oylarımı yaptım göndericem şimdi eğer racapta şarkı değişmiş olura tekrar bir düzenleme yaparım şuan açıklananlardan listemi yaptım herkese benim gibi örnek juri gerekli bence
neden olmasın her şey karşılıklı ama biliyonYıldız tam Puan verecek diyorlar Tarkana
Sana tam Puan vermiştim 2 hafta önceneden olmasın her şey karşılıklı ama biliyon
ay özelden konuştuklarımızı hatırlatırım bu hfta @sokak sanati nı şutluyoz hatta cücük acun @GunesinOglu nun tehdit ettik kabul etti yaiyi puanı öpte basına koy bence
ilk 3 yeterliSana tam Puan vermiştim 2 hafta önce