Sürecekmiş derken sürsün ben severim Paramparça'yı elde olmayan imkanlardan bırakmıştım zatenparamparça 2016 hazirana ka sürecekmiş @denizz19 uzun vadede senin çiçekler kırılacak gibi@Çiğdem- @cookies @mrt-06 @EFE UYSAL
Haziran'da bitecek mi yani? 2 sezonluk mu tasarlanmış.paramparça 2016 hazirana ka sürecekmiş @denizz19 uzun vadede senin çiçekler kırılacak gibi@Çiğdem- @cookies @mrt-06 @EFE UYSAL
şu anlık öyle herhalde reytinglere göre devam ederHaziran'da bitecek mi yani? 2 sezonluk mu tasarlanmış.![]()
Gerçi biter ya öyle uzayacak bir konusu yok zaten.şu anlık öyle herhalde reytinglere göre devam eder![]()
paramparça geçen sezon düşmüştü zaten 14 reytingten 7 reytinge bu sezonda 5 reytingle sürünüyorlar bence 3.sezonu olmayacak bu dizinin bu sezon biterparamparça 2016 hazirana ka sürecekmiş @denizz19 uzun vadede senin çiçekler kırılacak gibi@Çiğdem- @cookies @mrt-06 @EFE UYSAL
dedikleri tarih bu sezon sonu zaten pisparamparça geçen sezon düşmüştü zaten 14 reytingten 7 reytinge bu sezonda 5 reytingle sürünüyorlar bence 3.sezonu olmayacak bu dizinin bu sezon biter![]()
haziranda bitmesi normal tarih zaten ben 3.sezon olmucak diyorumdedikleri tarih bu sezon sonu zaten pis![]()
Keriman Pembe gibi bir karakter nasıl ağlamış ki onda kalp mi var?oh olsun dilaraya tamam asil kadın ama çok kokoş oldu son bölümlerde kızını falan silip atıyor.ss
dünkü bölümde keriman ağlamış reyting ondan artıyor demek ki @mrt-06
neyse senin barış orta yaşlı parlağı haftaya niyetini açıklıcak gibi @Çiğdem-
@EFE UYSAL @cookies
bende onu dicektim tam bugün melek baykalla bir dzide oynasınlar düşman olsunlarKeriman Pembe gibi bir karakter nasıl ağlamış ki onda kalp mi var?![]()
Çok güzel olurdu be.bende onu dicektim tam bugün melek baykalla bir dzide oynasınlar düşman olsunlar![]()
gani bu işe el atsın bir numaralı panpam olurÇok güzel olurdu be.Aslında Pembe ile Keriman tıpa tıp aynı bu dizi kore uyarlması ama kesin Türk versiyonuna uyarlarken pembe karakteri baz alınarak uyarlanmıştır.
İkisi de paragöz, kalpsiz, duygusuz.. Pembe sadece daha karikatürize hali.
![]()
Ganim TNS'ye küsmüş bir süre dizi yapmayacak.gani bu işe el atsın bir numaralı panpam olur![]()