Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence Polat'a ya dayı yada Doğu bey gibi bilgiç amca lazım 😉 yanına da Memati tarzı psikopat lazım 😉

Yahu Dadaylı karakteri ile oynayacak değil Kurtlar Vadisi'nde. Kaçak'ın komedi yönünü ayakta tutuyordu. Yoksa ciddi bir karakteride rahatlıkla oynar inan. Kendisi yıllardır tiyatro da bu işin eğitimini almış, ayrıca komediyi oynayan bir oyuncu dramı rahatlıkla oynar.
Hacı şu dadaylının bir fotosunu atsana ben tanımıyorum

@takas Ayrıca silah tutmasında ne varmış. Zeynep'ten daha iyi tuttuğu kesin. Sırf Kaçak'ta oynadı diye ön yargıyla bakmayalım. Bizim derdimiz üzüm yemek.

Hasan_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%C3%A7etin-1.jpg

Yahu Dadaylı karakteri ile oynayacak değil Kurtlar Vadisi'nde. Kaçak'ın komedi yönünü ayakta tutuyordu. Yoksa ciddi bir karakteride rahatlıkla oynar inan. Kendisi yıllardır tiyatro da bu işin eğitimini almış, ayrıca komediyi oynayan bir oyuncu dramı rahatlıkla oynar.
aga kaçak dizisini izliyorduk adam aksiyon sahnelerinde kötü silah tutmayı bile bilmiyor çok sırıtıyordu
vadiye yakışacağını düşünmüyorum oyuncunun

@takas Ayrıca silah tutmasında ne varmış. Zeynep'ten daha iyi tuttuğu kesin. Sırf Kaçak'ta oynadı diye ön yargıyla bakmayalım. Bizim derdimiz üzüm yemek.

Hasan_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%C3%A7etin-1.jpg
yav ne alakası var bende izliyodum o diziyi şu resimde bile silah tutuşu ofsayt sahnelerini izleyin ateş ederken sırıtıyor vadide istemiyorum açık ve net
çok daha iyi isimler varken ne gerek var

Aynen abi. Adam birbirinden farklı rolleri başarıyla canlandırıyor. @takas komik diye eleştiriyor ama bilmiyor ki Yaprak Dökümü ve Muhteşem Yüzyıl'da gayet ciddi bir karakteri canlandırıyordu. :)
yav aksiyon sahnelerinde gördüm beğenmiyorum adamı silahla olan ilişkisi berbat vadiye de yakışmaz o oynadığı boş dizilerde bi ölçü değil vadi için

8dd2e4915136bf847b0b59037b4477a9.jpg

şu adam varken dadaylı kim
adamdaki karizmaya bakarmısın müthiş yakışır vadiye