Aynen. Sonra da Ölürüm Hasretinle ve Dokunma gelsin. Seksendört'ün de macerası bitsin.Sana dediğim gibi iddialı şarkılarla bile sonlarda yer alıyorum Azap, KGB falan yalan oldu. Haftaya Hayır Olamaz ile geleyim bir hafta daha yırtarım.
Aynen. Sonra da Ölürüm Hasretinle ve Dokunma gelsin. Seksendört'ün de macerası bitsin.Sana dediğim gibi iddialı şarkılarla bile sonlarda yer alıyorum Azap, KGB falan yalan oldu. Haftaya Hayır Olamaz ile geleyim bir hafta daha yırtarım.
Azap, Son Mektup'la elenirim bence bu gidişle. Ya en iyi şarkılarımı kullanıp biraz daha kalacam ya da bir iki hafta içinde elenecem.La abartma sadece 84 ün bu şarkılarını sefmiyos KGB , azap la bence atlatırsın ya
Gördüm ama yazacak bisey bulamadım.Neyse geç burayı şeye gel 'ne düşünüyorsun' bölümüne etiketledim seni.
Azap, Son Mektup'la evlenirim bence bu gidişle. Ya en iyi şarkılarımı kullanıp biraz daha kalacam ya da bir iki hafta içinde elenecem.
Seksendört'ün macerası biterse jüri de olmaz o güzelim puanlarımdan mahrum kalırsınız.Aynen. Sonra da Ölürüm Hasretinle ve Dokunma gelsin. Seksendört'ün de macerası bitsin.
Gördüm ama yazacak bisey bulamadım.
Şaka yapmıştım 😱 Risk alabilirsin tabii uygun bir haftada.Seksendört'ün macerası biterse jüri de olmaz o güzelim puanlarımdan mahrum kalırsınız.
Ay gaza geldim napsam kullansam mı acaba.Azap la son mektup la elenmen mümkün değil biz o 84 ü seviyoruz
Ha şöyle.Şaka yapmıştım 😱 Risk alabilirsin tabii uygun bir haftada.
Ay gaza geldim napsam kullansam mı acaba.
Ha şöyle.
Söyle'yi kullandım onun dışında Masum Değiliz var.Daha çok parçan var be
Dokunma
Ölürüm Hasretinle
Kal Ölene Kadar
Hayır Olamaz
Kara Gözlüm
Azap
K.G.B
Son Mektup
Söyle
Rüya ...
bildiğin taraf tutmaca bak sen cücük acuna 😱Daha çok parçan var be
Dokunma
Ölürüm Hasretinle
Kal Ölene Kadar
Hayır Olamaz
Kara Gözlüm
Azap
K.G.B
Son Mektup
Söyle
Rüya ...
bildiğin taraf tutmaca bak sen cücük acuna 😱
ayo lsne beni elemeye yardım edersin anca pis.ssSen de yardım iste
Nasılda pisss Zaten forsu söndü artık. Rihanna Gaga Adele Katy unutturacak bu rezil seneyi.
ayo lsne beni elemeye yardım edersin anca pis.ss