MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

@sokak sanati şimdi özelden yazmıştım bu hafta iyisin diye ama olumsuz yorumlar olunca bir bakayım dedim recapta rap niye koydun. 😱
Bu forumda zaten yerli havası var resmen yabancılar hata yapsın diye gözlerimizin içine bakıyorlar. :(:F

Neyse ben beğendim şarkını elenmezsin bence ama riske girmeye gerek yok daha erken risk için. :F

@sokak sanati şimdi özelden yazmıştım bu hafta iyisin diye ama olumsuz yorumlar olunca bir bakayım dedim recapta rap niye koydun. 😱
Bu forumda zaten yerli havası var resmen yabancılar hata yapsın diye gözlerimizin içine bakıyorlar. :(:F

Neyse ben beğendim şarkını elenmezsin bence ama riske girmeye gerek yok daha erken risk için. 😱 Valla şaşırttın beni. :D
Bencede risk almış çok kötü puan aldı. :F

Neyse ben beğendim şarkını elenmezsin bence ama riske girmeye gerek yok daha erken risk için. :F
Bencede risk almış çok kötü puan aldı. :F
Bende de düşük aldı Rihi :D
Elenmez ama. :) Rahat geçer.

Evet recap dinlendi şimdi oy kullanma aşamasına geçilsin bakalım. :A

Elenecek bir şarkı değil. 6.5 milyar kez tıklanan Eminem'i de sevmemek bir garip:D

@cevaa bu hafta oy bekliyorum senden. Tek Rap seven sen varsın galiba.:D

Ay anlat yani onu diyorum, her yaptığın eylemi anlat sen bana. :bhr: Sabaha kadar dinlerim, anlat yaptığıon her eylemi. :Z
Ay canını yerim senin nasıl da tatlı :bhr: İlk 6 sıralamamı yaptım ama gerisi zorluyor biraz daha düşünmek istiyorum. :A

Elenecek bir şarkı değil. 6.5 milyar kez tıklanan Eminem'i de sevmemek bir garip:D

@cevaa bu hafta oy bekliyorum senden. Tek Rap seven sen varsın galiba.:D
@cevaa reyiz haftasonları uğramıyor foruma ama yarın girip oyunu kullanacaktır ben de umutluyum ondan nedense. :A