2x1. bölüm
forum arızalı olmasa ne biçim döktüreceğim dizi yorumlamayı çok özlemişim
geçen sene zaten harikaydı fargo heleki billy bob tonton abimiz muhteşemdi ..@sürgünüm orda martin freeman dan bahsetmişte ben o bücürü pek sevmemiştim
bu yıl billy bob tonton abimizin yokluğuna rağmen harika bir giriş yaptı heleki uzun zamandır yerli dizi izlemekten dolayı çektiğim çileyide hesaba katarsak fargonun ilk bölümü ilaç gibi geldi,ilk bölümün yıldızı kyera culkin in oynadığı rye gerhart karakteriydi ? ayrıca Ato Z nin zelda sı cristin milioti pek etkili rolde olmasada kadını sevdim yani
@sürgünüm bahsettiğin kirsten dunst un duruluğu veya güzelliği kalmamış bence bundan 10 yıl önce olsaydı sana katılırdım
breaking bad in todd u şimdinin ed ide iyi iş çıkarmış, asıl başarı senaristlerde, oyuncular değişmesine rağmen konu insanı sarıyor heleki ben öyle karlı ıssız kasaba havalarını çok seviyorum birde yerel polisin hiç heyecan yapmadan olayları yata yata soruşturma şekli harika
ilk bölümün can alıcı noktasını anlatacağımda şu spoiler kutucuğunu
@OzaN nereye kaldırmış bulabilsem içeriğide anlatacağım tabi spoiler ı bulamazsam fazla dayanamam bodoslama herkesin göreceği şekilde yazarım şimdiden söyleyeyim spoiler kutucuğunun adresini verin bana
asalet ve nezaket vede narinlik boy endam enine boyuna neresinden bakarsan bak ben aslaug u kimsewye değişmem
hem at gibi olması asaletten kaynaklanıyor at için asil canlıdır demezlermi atalarımız ?
)