Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben de şuna anlam veremiyorum şu algının değişmesi lazım hele ki bizim gibi efsane bir yapım için ; Ne varmış vadinin durumunda reyting düşüşü yaşamak demek vadi kötü demek değil ki vadi yine başarılı güzel bir dizi
açık söyleyeyim ben eleştirilerin büyük bir kısmının reyting düşüşü nedeniyle konuşulduğunu düşünüyorum

aga bence dediğin gibi bir durum yok sen el alemi boşver sen neden muzdaripsin bizde sabır sıkıntısı var o adamı biliyoruz yine elinden geleni yapacaktır rahat ol son bölümden dolayı böyle konuşuyorsun
aga nasıl boşver millet izlemeyi bırakırsa nasıl devam edecek efsane bak bu kitle ömrü billah bir başka diziye nasip olmaz yeryüzünde 13 yıl da geçse asla bırakmayan çok büyük bi kitlemiz var bunu kaybedersek biteriz işte bunun için kimseyi boşveremem asıl seni beni boşver aga
biz ne olursa olsun desteğimizi esirgemeyecez zaten hep söylüyorum perşembe günü siyah ekran ve vadi müzikleri olsa 3 saat oturur izlerim ama izlenilirliği arttırmamız şart
dünkü gibi çok kolay bir günde 7 reyting bile alamadık inanılacak gibi değil
rakiplerimiz;
Atv- kırgın çiçekler tekrar
Star- kara sevda tekrar
show- asla vazgeçmem
fox- inadına aşk

şuraya bakarmısın resmen kek rakipler 3 sene önceki gücümüz olsa inan diyorum 18 reyting falan alırdık

ben de şuna anlam veremiyorum şu algının değişmesi lazım hele ki bizim gibi efsane bir yapım için ; Ne varmış vadinin durumunda reyting düşüşü yaşamak demek vadi kötü demek değil ki vadi yine başarılı güzel bir dizi
açık söyleyeyim ben eleştirilerin büyük bir kısmının reyting düşüşü nedeniyle konuşulduğunu düşünüyorum
Yapma Kadir bu bölümleri Nasıl beğenirsin .nerden tutarsan tut elinde kalır . Ya geçen sezon finalinde yarım kalan konular ve karakterler nerede ben hayatımda bu kadar saçmalık görmedim dizi 4 bölümdür devam ediyor geçen sezonun soru işaretlerinin karakterlerinin durumu sırra kadem basmış . Ben hiçbir vadi sezonunda böyle bişey görmedim bunlar ne anlatacakları konusunda karasız bütün konular çorba ettiler birde başımıza Yusuf Zeynep gibi gereksiz karakterleri saldılar . Polat Cahit silahla Ordu'ları mat ediyorlar daha ne olsun Allah aşkına

aga bu dediğine katılıyorum özellikle forumda reytinge göre konuşanlar çok ama benim arkadaşlarım reytingin ne olduğunu bile bilmiyor
bu izleyicileri kaybedersek biteriz

herşeyi anlarım ama sevilen karakterlerin olmamasını ve necati abimin bunu görmemesini kabul edemem
hadi tilki yok bunu anlarız senaryo gereği olabilir zamanı gelmedi diyelim
pusat nerde bunu da geçtim raskoln nerde bu adam vadiye girdiğinden beri doğru düzgün rol almıyor halbuki vadi izleyenlere sorulsun raskolnü sevmeyen 1 Allah ın kulu yok herkesin ekranda görünce bile gülümsemesine yol açan bu karaktere neden hiç yer verilmiyor
bari dizide oynamayacaksa jenerikten ismi çıkarılsın bizde beklentiye girmeyelim

aga nasıl boşver millet izlemeyi bırakırsa nasıl devam edecek efsane bak bu kitle ömrü billah bir başka diziye nasip olmaz yeryüzünde 13 yıl da geçse asla bırakmayan çok büyük bi kitlemiz var bunu kaybedersek biteriz işte bunun için kimseyi boşveremem asıl seni beni boşver aga
biz ne olursa olsun desteğimizi esirgemeyecez zaten hep söylüyorum perşembe günü siyah ekran ve vadi müzikleri olsa 3 saat oturur izlerim ama izlenilirliği arttırmamız şart
dünkü gibi çok kolay bir günde 7 reyting bile alamadık inanılacak gibi değil
rakiplerimiz;
Atv- kırgın çiçekler tekrar
Star- kara sevda tekrar
show- asla vazgeçmem
fox- inadına aşk

şuraya bakarmısın resmen kek rakipler 3 sene önceki gücümüz olsa inan diyorum 18 reyting falan alırdık
nereye alıyon aga milli maç alamıyor 18 i de asıl mesele o değil abi moral bozmanın alemi yok kanal d de bu oranlar böyle gidecek gördük bunu bugün atv de yayınlansaydık en düşük bölümümüz 9-10 reyting alırdı seyirci kaybımız olduğunu düşünmüyorum benim için asıl olan vadinin bizleri memnun etmesidir

keşke Necati abiyle konuşma fırsatımız olsa ondan isteyeceğim şeyler var bunun başında da eski jenerik geliyor
o karanlık puslu jeneriği tekrar getirmesini en başta isteyecem
sonrasında da show tv ye geçilmesini
kanal d den ne pahasına olursa olsun kurtulmamız şart artık adamların reyting sınırı belli hiçbir şey orda yüksek reyting alamıyor dizileri yerlerde kanal berbat

aga bu dediğine katılıyorum özellikle forumda reytinge göre konuşanlar çok ama benim arkadaşlarım reytingin ne olduğunu bile bilmiyor
bu izleyicileri kaybedersek biteriz

herşeyi anlarım ama sevilen karakterlerin olmamasını ve necati abimin bunu görmemesini kabul edemem
hadi tilki yok bunu anlarız senaryo gereği olabilir zamanı gelmedi diyelim
pusat nerde bunu da geçtim raskoln nerde bu adam vadiye girdiğinden beri doğru düzgün rol almıyor halbuki vadi izleyenlere sorulsun raskolnü sevmeyen 1 Allah ın kulu yok herkesin ekranda görünce bile gülümsemesine yol açan bu karaktere neden hiç yer verilmiyor
bari dizide oynamayacaksa jenerikten ismi çıkarılsın bizde beklentiye girmeyelim
aynen aga benim de en çok yadırgadığım ve eksik bulduğum kısım bu bir an önce bu karekterler döndürülmeli

nereye alıyon aga milli maç alamıyor 18 i de asıl mesele o değil abi moral bozmanın alemi yok kanal d de bu oranlar böyle gidecek gördük bunu bugün atv de yayınlansaydık en düşük bölümümüz 9-10 reyting alırdı seyirci kaybımız olduğunu düşünmüyorum benim için asıl olan vadinin bizleri memnun etmesidir
ya aga Allah aşkına 3 sene önceki reytinglere açalım bakalım vadi milli maçlardan yüksek alıyordu dün vallahi son yılların vadi açısından en boş günüydü ben böyle bi boşluk gördüğümü hatırlamıyorum
özellikle dün vadi reklama girince tek tek kanalları dolaştım izleyecek hiçbirşey yok hiçbirşey herkesin vadi izlemesi lazım
dediğin gibi ne yaparsak yapalım bu kanalda alacağımız oran belli o yüzden herşeyden önce kanal d belasından kurtulmamız lazım
atv de olsaydık en az 9 en az

TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) TVR%
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:42:51 23:27:22 14,22 33,82 42,05
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV 19:59:56 20:42:51 7,08 17,92 39,53
3 ARAMIZDA KALSIN STAR TV 20:22:39 22:33:05 5,54 12,92 42,87
4 ZENGIN KIZ FAKIR OGLAN TRT 1 20:46:42 22:58:18 4,89 11,43 42,78

rakipleri bu şekilde ezip geçmemiz lazım tabi kanal d de bu oranlar imkansız ama en azından daha yüksek 10 falan

çok değil 2 sene öncenin tablosu

Son düzenleme:
@china_shangai dünkü bölümde evet heyecan eksikliği tempo düşüklüğü vardı ama boş anlamsız sahneler olduğunu düşünmüyorum geçiş bölümüdür 268.bölümün bomba gibi olacağını söylüyorum olmazsa senden özür dileyecem ; zeynep boş karekter demişsin asla katılmıyorum tam benim sevdiğim tarzda bir karekter defne samyeli eleştiriliyor çok normal yıllardır böyle vadideki kadınlar özelliklede başrol oynayanlar hep kötülendiler hepsi eleştiri bombardımanına tutuldu böyle bir eylem tarzı var kimsenin ön plana çıkmasına tahammül edilmiyor sonra birde eleştiriliyor klasik bir durum
vadide böyle şeyler daha önce de oldu mesela bir sezon finalinde kabil kaçgar asu yu hastane odasında sıkıştırdı yeni sezonda hiç gösterilmedi hiç olmamış gibi devam edildi , ali bebek nereye kayboldu , daha birçok kaybolan karekter oldu ama bu pana yazım gurubu başlatıkları olayları geçte olsa unutmadı becerebildiği oranda anlatmaya çalıştı acele etme o konularda anlatılacaktır
konuları çorba ettiler sadece tapınakcılar ve hanedanlar konusunda bir karışıklık var onu çözemedik abi bu sezon olarak bakacaksak aslında tam tersi bu sezon konu olarak daha kısır başladık diye düşünüyorum

şu kerim karakteri İnşallah polatın yanında olur böyle laf dinlemez tipler sevilir :D oyunculuğu da gayet iyi gözüküyordu yakışacaktır :D

şu kerim karakteri İnşallah polatın yanında olur böyle laf dinlemez tipler sevilir :D oyunculuğu da gayet iyi gözüküyordu yakışacaktır :D
aga açıkcası ya iddialı isimleri koysunlar ya da hiç bulaşmasınlar ben artık isim olmuş adam istiyorum daha doğrusu böyle oyuncunun dibi olsun her hareketiyle karektere can kan versin özledik böyle isimleri :D

ya aga Allah aşkına 3 sene önceki reytinglere açalım bakalım vadi milli maçlardan yüksek alıyordu dün vallahi son yılların vadi açısından en boş günüydü ben böyle bi boşluk gördüğümü hatırlamıyorum
özellikle dün vadi reklama girince tek tek kanalları dolaştım izleyecek hiçbirşey yok hiçbirşey herkesin vadi izlemesi lazım
dediğin gibi ne yaparsak yapalım bu kanalda alacağımız oran belli o yüzden herşeyden önce kanal d belasından kurtulmamız lazım
atv de olsaydık en az 9 en az

TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) TVR%
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:42:51 23:27:22 14,22 33,82 42,05
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV 19:59:56 20:42:51 7,08 17,92 39,53
3 ARAMIZDA KALSIN STAR TV 20:22:39 22:33:05 5,54 12,92 42,87
4 ZENGIN KIZ FAKIR OGLAN TRT 1 20:46:42 22:58:18 4,89 11,43 42,78

rakipleri bu şekilde ezip geçmemiz lazım tabi kanal d de bu oranlar imkansız ama en azından daha yüksek 10 falan

çok değil 2 sene öncenin tablosu
Biz bu reytingleri begenmiyorduk da :D

aga açıkcası ya iddialı isimleri koysunlar ya da hiç bulaşmasınlar ben artık isim olmuş adam istiyorum daha doğrusu böyle oyuncunun dibi olsun her hareketiyle karektere can kan versin özledik böyle isimleri :D
o da olsun aga fazladan zarar germez kerimi sevdim İnşallah devam eder ekiple :D

Biz bu reytingleri begenmiyorduk da :D
vadi için her zaman az dır aldığı oranlar çünkü gerçek değeri hep daha fazladır normal yani

o da olsun aga fazladan zarar germez kerimi sevdim İnşallah devam eder ekiple :D

vadi için her zaman az dır aldığı oranlar çünkü gerçek değeri hep daha fazladır normal yani
tamam aga senin için olsun diyecemde üzgünüm ölecek 😀

harbi mi aga :( ekibi gireceğini düşünmüştüm yav üzüldüm şimdi

berk hakman
mehmet akif alakurt
gibi isimler polatın ekibine katılsa nasıl olur :D efsane olmaz mı
berk hakman güzel olur aga bana sorsan orhan kılıç ı kaçırmadan alırım tabi hakan ural ı da unutmayalım

olmaması için hiçbir sebep yok yeter ki necati abi istesin
istese koşarak gelirler
zaten hakan ural kendisi açıklamıştı vadide oynamak istediğini
diğer isimlerde çok rahat transfer edilir özellikle mehmet akif alakurt kirli sakallı müthiş karizma haliyle süper yakışır
berk hakman psikopat bi tiple coşturur yine

istese koşarak gelirler
zaten hakan ural kendisi açıklamıştı vadide oynamak istediğini
diğer isimlerde çok rahat transfer edilir özellikle mehmet akif alakurt kirli sakallı müthiş karizma haliyle süper yakışır
berk hakman psikopat bi tiple coşturur yine
Maraz Ali ile Berk Hakman efsane olur ya :D