Polat Şaşmaz
Favori Üye
Dün yeni dahil olan varya o Kemal degilmiydi sunun da ismini bir ogrenemedim gitti dun Huseyin bugun Kemalhangi kemal
Dün yeni dahil olan varya o Kemal degilmiydi sunun da ismini bir ogrenemedim gitti dun Huseyin bugun Kemalhangi kemal
aga kafamı buluyon ne diyonDün yeni dahil olan varya o Kemal degilmiydi sunun da ismini bir ogrenemedim gitti dun Huseyin bugun Kemal
ee kerim desene yok hüseyin yok yahya kemal kafa karıştırıyonKerimi diyorum
İsmini ogrenemedim gitti Kerim Freiden aklima geliree kerim desene yok hüseyin yok yahya kemal kafa karıştırıyon
başkan kırıcı oluyorsun ama 🙂Yaşar Kemal))
Ayıp ediyorsun ama ))başkan kırıcı oluyorsun ama 🙂
yav dur başkan öne ben atarlandım niye sırayı bozuyon 😀Ayıp ediyorsun ama ))
Kadir şaka bir yana seni çok Ümit var gördüm 😉)) Nasıl beceriyorsun bunu )) bu işin sırrı ne 😉yav dur başkan öne ben atarlandım niye sırayı bozuyon 😀
yok başkan ne sırrı olacak bende dediğim gibi öyle pozitif biri değilimdir ben gördüklerimi yazıyorum tabi bu işin içinde duygusallık da var necati abiyi ve vadiye fazlaca sevgim var ben yinede tarafsız olarak yorum yapmaya çalışıyorum yukarıdaki analizimide ona göre yaptım seni ikna etmedi mi takıldığın veya olmamış dediğin paragraf varsa söyle konuşalım 🙂Kadir şaka bir yana seni çok Ümit var gördüm 😉)) Nasıl beceriyorsun bunu )) bu işin sırrı ne 😉
o önemli değil aga iş ki gidenlerin yerine yenileri gelsin sonra arayan falan olmaz ki onlarda gelecek zatentüyo müyo hikaye vadi forumunda yine sallamışlar mantıkla uzaktan yakından alakası yok
o değilde çok ciddi hamleler lazım artık millet vadiyi beğenmeme başladı artık sınıftan vadici arkadaşlarım bile beğenmiyor bölümü en çok eleştirdikleri nokta kgt nin hepsinin ölmesi sonrası oluşan büyük boşluk operasyonlara sadece polat ve cahitin gitmesi
akife laf söyledik de reis baya boşluk bıraktı arkasında
işte o yenilerin bir an önce gelmesi lazım iş işten geçtikten sonra kimin geldiğinin önemi yok çok ciddi bi şekilde dönüm noktasındayız herkes bizim gibi değil aga bunu unutmao önemli değil aga iş ki gidenlerin yerine yenileri gelsin sonra arayan falan olmaz ki onlarda gelecek zaten
Aynen bizim ponsiyonda yasayan arkadaslar var onlar her Cuma Vadiyi isterler benden son 2 bolumdur bolumleri begenmemeye basladilar. Ben derdim bolum iyi degil diye gecen sene adamlar bana inat bolumu begenirdi simdi onlarda begenmiyor acil duzelmemiz sarttüyo müyo hikaye vadi forumunda yine sallamışlar mantıkla uzaktan yakından alakası yok
o değilde çok ciddi hamleler lazım artık millet vadiyi beğenmeme başladı artık sınıftan vadici arkadaşlarım bile beğenmiyor bölümü en çok eleştirdikleri nokta kgt nin hepsinin ölmesi sonrası oluşan büyük boşluk operasyonlara sadece polat ve cahitin gitmesi
akife laf söyledik de reis baya boşluk bıraktı arkasında
aga haklı olduğun taraf var şu tek adamlılık durumunun ortadan kalkması lazım yeni karakter girişi zaten olurda artık pusat ın raskoln ün tilki nin ortaya çıkması lazım bu adamları herkes seviyor bunları iyice kullanmak lazımişte o yenilerin bir an önce gelmesi lazım iş işten geçtikten sonra kimin geldiğinin önemi yok çok ciddi bi şekilde dönüm noktasındayız herkes bizim gibi değil aga bunu unutma
valla bilmiyorum aga bu duruma çok üzülüyorum ancak Necati abinin bunları görmemesi beni daha fazla üzüyor açık söylimaga haklı olduğun taraf var şu tek adamlılık durumunun ortadan kalkması lazım yeni karakter girişi zaten olurda artık pusat ın raskoln ün tilki nin ortaya çıkması lazım bu adamları herkes seviyor bunları iyice kullanmak lazım
aga bence dediğin gibi bir durum yok sen el alemi boşver sen neden muzdaripsin bizde sabır sıkıntısı var o adamı biliyoruz yine elinden geleni yapacaktır rahat ol son bölümden dolayı böyle konuşuyorsunvalla bilmiyorum aga bu duruma çok üzülüyorum ancak Necati abinin bunları görmemesi beni daha fazla üzüyor açık söylim