Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek ben sormadım Tilki, Raskoln ve Pusat nerde diye. İçimde kalmasın, bunlar izleyici ile dalga mı geçiyor ya. Benim en çok izlemek istediğim 4 oyuncudan (diğeri Polat) 3'ü bunlar. Şimdi sadece Polat'ın ağzına bakıyoruz, ne yapacak diye.
Aynen abi önüne gelen ordu kuruyor
2 tane çok sağlam adamiyla daha heyecan verebilirdi mesela pala ve adamları mı daha heyecan verir veya Muro ceto Yıldırım mı golgenin ordusu mu
ayolll şu defne şamyeli denilen kadına rol yaptırmayı öğretmeden aksiyon sahnesi yazmayın kadında oyunculuk 0 ama madem vadiye aldınız yavas yavas aşama aşama gidin rol yapmayı öğrenmeden dişi polat yapmayın geçen bölümlerde bu kadının silahlı çatışma sahnesi vardı kurtlar vadisi diyoruz ozaman bu dizide otür saneler olmucak kadın silah tutmasını bilmiyor ve silahı çevirmiyor bile bir doğrultuda tutuyor ateş ediyor sağdakı soldakı adamlar ölüyor
bu bölümde bu sefer 1 orduyu dövüyor ayoll kadın heykel gibi yanı vucudunda esneklik 0 dövüş sanatı almadığı her halinden belli 2 kolu açık heykel olur gelir fark etmeden kafanı heykelin eline çarparsın işte kadın bu şekilde dövüyor adamları heykel gibi kolları sabit adamlar gelip kafasını çarpıyor şu kadına rol yapmasını öğretmeden şu sahneleri yazmayın ayolll bu kadına fena takdım ben cahit sevenelre müjde şuan cahit le uğraşmıcam akiften sonrakı hedefim yön değiştirdi cahit rahat edebilir bu kadına takdım ben kafayı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.