Baya +18 olmuşHay ağzını ö.. Neyse, akan balı yalıyıım abi![]()
ha ha naptın aga senHay ağzını ö.. Neyse, akan balı yalıyıım abi![]()
basit abi işte asya gölge nin ordusu için asker yetiştiriyor karşılığında da para alıyor 🙂Ya bu Asya ve kuracağı ekiple ne anlatmaya çalışıyorlar ben anlamadım anlayan varsa sıkılmadan dinlerim![]()
5 yıl 163 bölüm, ahde vefa demek ki; bir şehir adıymış.Leylayi abartmayin![]()
Bunun yetişmiş elemanı yokmuymuş ki Asya'dan eleman istiyor 😉 sonuçta koskoca Akif'i devirmiş bir gölgebasit abi işte asya gölge nin ordusu için asker yetiştiriyor karşılığında da para alıyor 🙂
2 bolum sonra bahsedilmez bileYa bu Asya ve kuracağı ekiple ne anlatmaya çalışıyorlar ben anlamadım anlayan varsa sıkılmadan dinlerim![]()
abi tam tersi birçok ekibi ve adamı var ama adamın ideali yeni bir ülke kurmak orayada adam lazım yani sonuçta az buz değil koca ülke yani 😀Bunun yetişmiş elemanı yokmuymuş ki Asya'dan eleman istiyor 😉 sonuçta koskoca Akif'i devirmiş bir gölge)))
Valla Akif in ahı tuttuÜşüyoruz Akif reis nerdesin![]()
Şaka gibi soru olmuşşşşş😉))))Cahitte gelişme var sanki oyunculuk yönünden siz ne dersiniz
aga adam rolünü iyi yapıyor titreme problemi vardı onuda aşıyorCahitte gelişme var sanki oyunculuk yönünden siz ne dersiniz
Severiz kendisini ama 10 yıl da geçse odun odundur.Cahitte gelişme var sanki oyunculuk yönünden siz ne dersiniz
Karizma karın doyurmuyor Reyting getirmiyor kaliteyi artırmıyor![]()