MusicSurvivor All Star | 7.Hafta Sonuçları

Bu hafta oy kullanamadım maalesef. Mustafa Sandal'ın elenmesine üzüldüm ama çok yanlış şarkı seçmiş. Ben oy kullansam ben de düşük verirmişim muhtemelen...

Katy Perry'nin üstlerde olmasına sevindim, sevdiğim bir şarkısı. :)

@Çiğdem- geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. :( Yarışmayı canlı tutan üyelerden birisiydin sende. Neyse 7.haftada iyi bir başarı bence. 😉
Bu arada senin şarkına bayıldım çok iyidi ayrıca şunu söylemek istiyorum katy peryy nin bu şarkısına ile kendisine hayran kaldım..bu şarkıyı biliyordum önceden ama bu kadar dikkatimi çekmemişti yabancı şarkıları normalde çok dinlerim ama şunu söyleyeyim sayende katy peryy e hayran oldum:)

İmkansız şarkısıyla beni ve Sıla'yı ikinciliğe taşıyan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim gerçekten Mutlu oldum :)

@sokak sanati @Harunnn60 ve @mrt-06 arkadaşlarımı da final puanı almaları sebebiyle kutlarım yeni haftada herkese başarılar :)

Bu arada senin şarkına bayıldım çok iyidi ayrıca şunu söylemek istiyorum katy peryy nin bu şarkısına ile kendisine hayran kaldım..bu şarkıyı biliyordum önceden ama bu kadar dikkatimi çekmemişti yabancı şarkıları normalde çok dinlerim ama şunu söyleyeyim sayende katy peryy e hayran oldum:)
o benim sayemde ayolll racapı ben seçmiştim oyüzden bu sefer daha çok ısındın şarkıya demekki @Harunnn60 :A:A:A

Ah çok mutlu oldum şimdi. :D

Evet bende önceden bu kadar fanı değildim bu yarışma başladığında Rihanna ile Katy arasında kalmıştım sonra dedim Katy'i seçeyim dedim işte sonra fanı oldum resmen.:bhr:

2297459-katy-perry-outrageous-outfits-617-409.jpg

Bu hafta cidden mutlu oldum yarın bir gün elenirsem en azından içimde kalmaz keşke bende final puanı alsaydım diye.:bhr:
O yüzden düşük verende iyi verende olsun herkese teşekkür ederim. Cidden halen inanamıyorum ya şaka gibi gerçekten. :Z:Z

@GunesinOglu başından beri diyordu Katy alacak bir gün diye sonunda aldım. :Z Teşekkürler desteklerin için.

@Çiğdem- ve @sokak sanati recap önerileriniz için çok teşekkürler.:D

Listede sevdiğim arkadaşlarla final puanı almak çok güzel. Özellikle 2 yabancı şarkıcının final puanı alması daha iyi oldu. Tebrikler. 😎
@sokak sanati @mrt-06 @denizz19

Bir genel yorum yapayım birde;

@Bully baya düşmüşsün cidden beklemiyordum. 😳 :A

@Ahmad daha fazlasını hak ediyordun ama sende böyle bir sonuç bekliyor muydun bilmiyorum. :D

@Maskeli Fedai şarkın cidden iyiydi çok şaşırdım sıralaman da ki yere. 🙄

2297459-katy-perry-outrageous-outfits-617-409.jpg

Bu hafta cidden mutlu oldum yarın bir gün elenirsem en azından içimde kalmaz keşke bende final puanı alsaydım diye.:bhr:
O yüzden düşük verende iyi verende olsun herkese teşekkür ederim. Cidden halen inanamıyorum ya şaka gibi gerçekten. :Z:Z

@GunesinOglu başından beri diyordu Katy alacak bir gün diye sonunda aldım. :Z Teşekkürler desteklerin için.

@Çiğdem- ve @sokak sanati recap önerileriniz için çok teşekkürler.:D

Listede sevdiğim arkadaşlarla final puanı almak çok güzel. Özellikle 2 yabancı şarkıcının final puanı alması daha iyi oldu. Tebrikler. 😎
@sokak sanati @mrt-06 @denizz19

Bir genel yorum yapayım birde;

@Bully baya düşmüşsün cidden beklemiyordum. 😳 :A

@Ahmad daha fazlasını hak ediyordun ama sende böyle bir sonuç bekliyor muydun bilmiyorum. :D

@Maskeli Fedai şarkın cidden iyiydi çok şaşırdım sıralaman da ki yere. 🙄
Evet halbuki Yalın'ın en popüler şarkılarından biridir Cumhuriyet ama sevilmedi nedense neyse moral bozmak yok olabilir böyle şeyler önümüzdeki hafta en sevdiğim 5 şarkısından biriyle katılıyorum umarım severler. :D

Bu arada final puanı almana cidden çok sevindim All-Star'da yabancılar başarılı gidiyor. :D

Evet halbuki Yalın'ın en popüler şarkılarından biridir Cumhuriyet ama sevilmedi nedense neyse moral bozmak yok olabilir böyle şeyler önümüzdeki hafta en sevdiğim 5 şarkısından biriyle katılıyorum umarım severler. :D

Bu arada final puanı almana cidden çok sevindim All-Star'da yabancılar başarılı gidiyor. :D
Eski sezonlarda çok başarısızdı yabancılar sadece Rihanna iyiydi onu da sokak sanati çok başarılı yönetti. :D
Sağol, Bakalım kafamda bir hedef var oraya kadar gelirsem benim için yeterlidir. :D