Maskeli Fedai
Favori Üye
NedenDiyorum ki TKY izleyenlerin bu diziyi izlemesine izin verilmemeli.![]()
NedenDiyorum ki TKY izleyenlerin bu diziyi izlemesine izin verilmemeli.![]()
Çok ilginç ben de aynı dizilerden başka dizi izlemedim. Yabancıları saymıyorum, sen benim türüme çok uzaksın. Ben işte Gotham ve Resurrection gibi dizileri izleyip sana yaklaşıyorum.karadayı kpa falanda vardı ben türk dizilerinde çok seçici davranıyorum genelde 5 dizi üstüne çıkmam onalrda kaliteli aksiyon dizileri olur yanı günesinkızları tarzı diziler asla bakmam az dizi ama kaliteli olucak ve aksiyon yanı yabancılarda fantastik dısı izlemiyorsam türkiyedede aksiyon dısı izlemem pek![]()
Hamza saflık yaptı.Çok ilginç ben de aynı dizilerden başka dizi izlemedim. Yabancıları saymıyorum, sen benim türüme çok uzaksın. Ben işte Gotham ve Resurrection gibi dizileri izleyip sana yaklaşıyorum.
@Billy Kane hacım bana kızıyor. TKY'ı izlemeden yorum yapmamamı istiyor, biraz haklı da.
ölü taklidi yapan kimdi @EFE UYSAL atacanın dediğini çıakramadım tam haturlayamadım yanıPeki ölü taklidi yapan adamın adı neydi hani o kılıçtan geçirdikleri sahnede. Onun da gözleri fır fır kötü adam olması lazımdı.![]()
Hangi bölümde hangi sahnelerde.
Millet birbirine kılıç çekiyordu adam da yere yatmıştı ölü taklidi yapmıyor muydu?Hangi bölümde hangi sahnelerde.![]()
![]()
Aynen o şeyin adamı Noyanın bir tane kaçan adam vardı o işte.Millet birbirine kılıç çekiyordu adam da yere yatmıştı ölü taklidi yapmıyor muydu?
Hani şu sana dediğim Ertuğrul'u çalılıklara sakladığı kısımlar. .ss
geyikli denen adam turgutları ertuğrulua götürücekveee ertugrul döner!!!
ruya cikmaz inşallah.![]()
Evet rüyaydı daha gerçekleşmedi tahmiin ediyoruz.
ertuğrul kültigin ve o gündoğduna gününü gösterir ozaman ertuğruldan kalan emanetlere nasıl davranıyorlarEvet rüyaydı daha gerçekleşmedi tahmiin ediyoruz.Noyan çıldırdı.
Ve reklam çıktı Ertuğrul ve alpleri kavuşçak.@Çiğdem-