Yav sen benim bu eleştirici tavrımla 4 puanla 7-8 alırsın. Düşün diğerlerine ne yapıyorum![]()
10- olması hiç avutucu değil. Valla avunamam.
Yav sen benim bu eleştirici tavrımla 4 puanla 7-8 alırsın. Düşün diğerlerine ne yapıyorum![]()
İşim seni avutmak değil10- olması hiç avutucu değil. Valla avunamam.![]()
İşim seni avutmak değil![]()
Ne uğursuz sezonmuş.ilk6 haftanın en tuhaf olayı şu bence 3.sezonun şampiyonda dahil tüm finalistleri elendi
çeyrek final atiye
yarı final serdar ortaç
final burcu güneş
şampiyon hande yener
3.sezonun tüm finalistlerin ilk 6 haftadan elenmesi en ilginç olayı bence şuana kadar
@Bully
Müzik iyi, sözler de hakeza. Ama sözlerde pek bi ruh yok gibi. Ama kısa keseceğim burayı. Unconditionally kelimesini bu kadar tekrar etmesi çok itici. Kulağa hoş gelen bi kelime değil yani..![]()
Bu hafta çok güzel bir şarkı ile yarışıyorum. Özellikle şarkı kliple birleşince çok güzel olmuş. Kesinlikle Klip en iyi kliplerden bir tanesi.😎😎
O yüzden şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Ben yabancı şarkı sevmem diyenleri bile içine çekebilecek bir şarkı.
Katy Perry - Unconditionally
![]()
@Amoureux senin için.
Oh no, did I get too close?
Oh, did I almost see
What's really on the inside
All your insecurities
All the dirty laundry
Never made me blink one time
[Chorus]
Unconditional, unconditionally
I will love you unconditionally
There is no fear now
Let go and just be free
Come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are a worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through this storm, I would
I do it all because I love you
I love you
[Chorus]
So open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart
Acceptance is the key to be
To be truly free
Will you do the same for me?
Unconditional, unconditionally
And there is no fear now
Let go and just be free
I will love you unconditionally (oh yeah)
I will love you (x3)
Unconditionally
@Maskeli Fedai @xemrexxx @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @adımutlulukk @EFE UYSAL @Yiğitt @-potterhead- @denizz19 @tolgab @Reytinger @HarzeM @cookies @BesaleT @Tzira @GunesinOglu @Titanium @Billy Kane @hayret bi şey @turkuazz @Castei @beyazsoy @Felon @cevaa @primavera @vadikızı @DarkLeqenD @berkann @yatutarsa @soo @gözlemci @eskici @S.G.A.T. @sürgünüm @Aserat @HachiKo @eros @OzaN @EnveR
ayol zaten son 3 lü sen ben denizin şarkıcısıydı bizsiz yuvarlanıp gittiler el eleNe uğursuz sezonmuş.2 temsilci kaldı 3.sezondan bakalım onlar ne yapacak
![]()
Olsun olsun.Müzik iyi, sözler de hakeza. Ama sözlerde pek bi ruh yok gibi. Ama kısa keseceğim burayı. Unconditionally kelimesini bu kadar tekrar etmesi çok itici. Kulağa hoş gelen bi kelime değil yani..
Bunu da demeden geçmeyim
10+ olur. Olur bu. Olmaya da bilir. Çok kararsız kaldım şu anda.
Sözler çok önemli benim için. Azıcık sözlere çalış, tam puan olmasa da en azından yaklaşmış olursun. tek jüri olsaydım, işin zor olurdu ama Rihanna'ylaValla bu hafta senden 15 falan bekliyordum. Şok olunca avunamam gerekti.![]()
Sildim.
Bi yandan sözlere bakıp bi yandan izlemek zor olsa da arada baktım. Bayağı hoşuma gitti. İyice izlesem bir manası vardır illaki, ama dediğim gibi klibin puana katkısı yok.Olsun olsun.
Klip için yorum yapmadın.![]()
Ya geçenlerde var demiştin sanki.Bi yandan sözlere bakıp bi yandan izlemek zor olsa da arada baktım. Bayağı hoşuma gitti. Ama dediğim gibi, klibin puana katkısı yok.![]()
Sözler çok önemli benim için. Azıcık sözlere çalış, tam puan olmasa da en azından yaklaşmış olursun. tek jüri olsaydım, işin zor olurdu ama Rihanna'yla![]()
Yönetmeyi bilmiyorlarsa biz napabiliriz.ayol zaten son 3 lü sen ben denizin şarkıcısıydı bizsiz yuvarlanıp gittiler el ele
bizde hem yüz üstü bırakıyoruz hemde sırıtıyoruz![]()
Hadise ve Gülşen'de çok büyük kayıp onlarda 1.sezonda çeyrek finali görmüşlerdi.ilk6 haftanın en tuhaf olayı şu bence 3.sezonun şampiyonda dahil tüm finalistleri elendi
çeyrek final atiye
yarı final serdar ortaç
final burcu güneş
şampiyon hande yener
3.sezonun tüm finalistlerin ilk 6 haftadan elenmesi en ilginç olayı bence şuana kadar
@Bully