MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Çok amatörce olmuş çeviri, yarısı yanlış. :D
Sen mi yaptın çeviriyi? Nette aradım, şu çok daha iyi http://lyricstranslate.com/en/hadi-bakalim-alright-then.html
Bu arada şarkı bence hiç hoş değil, ama günümüzdeki denklerine nazaran eski bir şarkı olduğu için onlardan yüksek vereceğim. :D
İlk başta kendim yapmak istedim de daha sonra bu kadar işsiz olmamalıyım diye düşündüm Google ablama çevirttirdim. :A Tamam da bu kadar aşağılaman gerekmiyordu. :F Sonuçta seni düşünüp jest yaptım. :A

Allah aşkına 7 haftadır neyi beğendin "tam olarak". :)

İsyan etmedim aslında canım paylaşmak istemedi düello sebebiyle şarkılar geri planda kalır diye düşündüm öyle olmamış neyse bu seferlik de böyle olsun bakalım. :A
Geç değil ki yahu paylaş hadi. :A

İlk başta kendim yapmak istedim de daha sonra bu kadar işsiz olmamalıyım diye düşündüm Google ablama çevirttirdim. :A Tamam da bu kadar aşağılaman gerekmiyordu. :F Sonuçta seni düşünüp jest yaptım. :A

Jest yapmak istiyorsun, ama uğraşmıyorsun bile. Ayıp yahu. 😳
6 hafta içinde genel olarak 10 şarkıyı geçmedi tam olarak beğendiğim, kişisel algılama :T:

Madem bu kadar ısrar ettin kardeşim paylaşayım hiç inat yapamayacam şimdi içimde kalmasın. :A

Jest yapmak istiyorsun, ama uğraşmıyorsun bile. Ayıp yahu. 😳
6 hafta içinde genel olarak 10 şarkıyı geçmedi tam olarak beğendiğim, kişisel algılama :T:
Sonuçta bu şarkının sözlerini buldum, ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp sonra küçük düzeltmeler yapıp ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp konu panelinden yazı stilini değiştirdim... Bu bir emek değil midir?

Senle reelde tanışsak hiç anlaşacığımızı sanmıyorum onu beğenmem bunu beğenmem kavga çıkarırdım valla. :F

Madem bu kadar ısrar ettin kardeşim paylaşayım hiç inat yapamayacam şimdi içimde kalmasın. :A
Beni de hiç kıramaz. :bhr:

Sonuçta bu şarkının sözlerini buldum, ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp sonra küçük düzeltmeler yapıp ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp konu panelinden yazı stilini değiştirdim... Bu bir emek değil midir?

Senle reelde tanışsak hiç anlaşacığımızı sanmıyorum onu beğenmem bunu beğenmem kavga çıkarırdım valla. :F

Beni de hiç kıramaz. :bhr:
Aklıma hiç Google'ı kullanacağın gelmemişti. Uğraşmıştır ya da hazır bulup almıştır demiştim. Yanıldım :(
Gerçekte beğenmediğim şeyleri pek söylemem, açıklamak zor oluyor. Bir şekilde anlaşırız :D