Yalan Dolan 6.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,377
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6.Bölüm
Büyük Facia
Maria amir ve ekibine düzenlenen suikast girişimi Ali komiserin müdahalesiyle teröristler vurularak öldü.Ardından olan olaylar rus hava kuvvetlerin hava sahamızı ihlal etmesine karşılık türkiyedeki saraydan rusyayla yaptığımız bütün anlaşmalar iptal edilir diyince gürcistan ermenistan bundan rahatsız olur çünkü moskova anlaşması ve nükleer anlaşması ilk işi rus markasına vergi ödemedi diye mali şube basar mahkeme kararı yoktur ruslar sinirlenir. Ruslar böylecesine terörü kışkırtacak çünkü suruçta olanlar gibi diyarbakırdaki gibi aydınlanamayacak
Sahne 2
Kazlıçeşme
Haziranın dedesi Necdetle beraber ilk işi Doğulu iş adamların mitingi Teröre karşı birlik mitinginde ama bir köpeğe bağlanan bomba ve birde toprağın altına gömülen bomba ve toplanında ve bomba patlayınca 1 dk arayla 2. bomba patladı.
Sahne 3
Taksimde bir çocuk servise binerken bir terörist cebine bomba koyar ve birde metro bekliyen üniversite öğrencisinin çantasına koyar Üniversitedeki yurtta barış dünya barış çağrısı yapan mitingde dişi bir köpeğe , yavru köpeğe ve yavru üç kediye bomba bağlayan ve bombalar patlar
Taksimde ilk okuldaki iranlı bir öğretmen ingilizce dersine girmekte ve yanındaki yerde rum ortodoks lisesi
bomba patlar ortalık rum ortodoks kilisesini basan bir bir örgüt vurup benzin döküp yakar
Sahne 4
Melek hatunun eski eşinin yolladığı füze yön değiştirip suriyeli dilencilerin önüne düştü aynı anda patlıyan gaz bombaları hemen ortalığı savaş alanına çevirir ikinci hedefi sultangazidir
Bakalım Adnan müdür ve ekibi bu olayla uğraşırken ikinci bir suikast emri firuzağa meydanında olan firuz ağa ilköğretim okulu ve bir urfalı hasan ustanın yerine pusu kurarlar silahla saldırı ve kundaklar mobeseler ve kameralar silinir hardik yakılır hiç bir kanıt yoktur görünmemizlerdin doğal gaz patlamsı zannederler ama bilinen bomba c4 rus yapımı bomba
Haziran bir yerde dedemin işleri bence bu olaylarlada bağlantısı var bir yerden bir perinin eski eşi çıkabiliyorsan içinden çık
Yıldız arap saçına döndük iyicesine çöz çözebilirsen
Nisan tek kelimeyle doğru Türkiye kana bulandı resmen
6.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @cookies @ozgur2113 @sokak sanati @Yiğitt @EFE UYSAL @Harunnn60 @beyazsoy
@GunesinOglu

survivordan dolayı bkamadım kusura bakma @pompy 😉😉😉

güzel olmuş bence özellikle ayna gurubu şarkıalrı kullanman harika olmuş :Z:Z:Z

pompy'den bende büyüktü sanırım senden 1 yaş küçük. :D
annem emekli muhasebeci ben üniversiteye gidiyorum yarınım boş gün istanbul kültür üniversitesine
93 doğumluymus ozaman 2 yas küçük benden ama ayna grubundan o adamın oğlu olmasına çok şaşırdım en sevdiğim grup o adamada bayılıyordum ben sen öncedende blyormusn harun bunu 🙂🙂🙂