MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
buda baska haksızlık @GunesinOglu bu haftakı şarkılara göre oylama olmuyormu benim şarkımı beğenmiş musti elenin diyemezsin adımutlulukk şarkıcı sevmeye göre yapılmıyor adımutlulukun oyuu sayma bence @sokak sanati hakkımıs avunmak zorundayım 🙂

Zaten bu sebepten dolayı oyumu 1 defa değiştirdim. Ama bu hey gidi karadeniz de olmuştu. Sayılmama gibi bir şey yok. Ben normal oylamada yapsaydım haklıydın ve yeni bir oylama boşuna yapılmadı. :)

@GunesinOglu bence tüm oy kullananların sonuçlarını toplayarak işi bitirelim. Kim hangisine yüksek verdi diye hesaplayalım. Olay kapansın.:D

@Çiğdem- haklısın. Ama müdahele edemeyiz. O Adımutlulukk'un kararı. Eğer öyle olacaksa hiç ankete gerek yoktu ve yıkarda ki sistem ile işi bitirirdik.:D

@GunesinOglu bence tüm oy kullananların sonuçlarını toplayarak işi bitirelim. Kim hangisine yüksek verdi diye hesaplayalım. Olay kapansın.:D

@Çiğdem- haklısın. Ama müdahele edemeyiz. O Adımutlulukk'un kararı. Eğer öyle olacaksa hiç ankete gerek yoktu ve yıkarda ki sistem ile işi bitirirdik.:D

@sokak sanati onu da yaptım :D

35 kişi kullanmış 17 Mustafa daha iyi demiş 17 Şebnem :D

@sokak sanati onu da yaptım :D

35 kişi kullanmış.Ben aynı vermişim 17 Şebnem 17 Mustafa daha iyi demiş

Zaten bu sebepten dolayı oyumu 1 defa değiştirdim. Ama bu hey gidi karadeniz de olmuştu. Sayılmama gibi bir şey yok. Ben normal oylamada yapsaydım haklıydın ve yeni bir oylama boşuna yapılmadı. :)
Hakkını savun tabi ki ama kendi iradesi yani.Biz karar veremeyiz kime oy vereceğine.İçi rahatsa sorun yoktur :X
@adımutlulukk 3.sezon aynı şeyi yaptın efe eleni oyunu vermişsin sırf atiye eleniyor diye oy değiştirmişşin efenin günahına girdin bu haftada mustiyi sevdin bu anket musti şebnem anketi değil hangi şarkı güzel anketi sen yine duygusallık yapıp bu seferde benim basıma dert açtın duygusal oy kullanmaya devam ediceksen çekil lütfen emre aydın belkı final oynucaktı şimdide ben belki final oynucaktım duygusal davranma gerçi son oyu değiştiren kişi art niyetli değiştirdiği belli ama ben yiende iki şarkıcı elenmesin diyorum 2 eleme baska ahfta yapılır 🙂🙂🙂

Demiştim yanlış anlayıp değiştirmek isteyebiliyorlar diye. Bunun önüne geçmek için açık bıraktım değiştirmeyi.:D
Zaten oyları dikkatli kullanma konusunda uyarılar yapılmıştı o yüzden aslında anket değiştirmesine lüzum yoktu..zaten anket oylamalarının amacı tek seferlik oy kullanımıdır..

@Çiğdem- 2 kişi elensin diyerek de başkasının hakkına gidiyorsun o zaman.O hafta sondan ikinci olup kurtulacakken elenmiş olacak :X Çok karışık bir durum

Zaten oyları dikkatli kullanma konusunda uyarılar yapılmıştı o yüzden aslında anket değiştirmesine lüzum yoktu..zaten anket oylamalarının amacı tek seferlik oy kullanımıdır..

Açık kalmak zorunda. Değiştirme hakkı olmalı. En iyisi sen kime daha yüksek verdiysen o kişiye oyunu kullan olay kapansın.:D

@adımutlulukk 3.sezon aynı şeyi yaptın efe eleni oyunu vermişsin sırf atiye eleniyor diye oy değiştirmişşin efenin günahına girdin bu haftada mustiyi sevdin bu anket musti şebnem anketi değil hangi şarkı güzel anketi sen yine duygusallık yapıp bu seferde benim basıma dert açtın duygusal oy kullanmaya devam ediceksen çekil lütfen emre aydın belkı final oynucaktı şimdide ben belki final oynucaktım duygusal davranma gerçi son oyu değiştiren kişi art niyetli değiştirdiği belli ama ben yiende iki şarkıcı elenmesin diyorum 2 eleme baska ahfta yapılır 🙂🙂🙂

Çiğdem 3. sezon ki efe ile benim aramda ve ben onun izahını yaptım eski mevzuları açıp açıp durma lütfen. :) Sen final oynayacak olsaydın düelloya kalmazdın. Bu arada çekiliyorum zaten ikinizde yarışın.

Açık kalmak zorunda. Değiştirme hakkı olmalı. En iyisi sen kime daha yüksek verdiysen o kişiye oyunu kullan olay kapansın.:D
Hayır açık olursa işte böyle sorunlar çıkar..biliyorum sen yanlışlık yapan kişiler için yaptın bunu ama işte sürekli oy değiştiren oldumu işin içinden çıkamıyoruz..burda sen yanlışlık ihtimali için açık bıraktın anketi ama oy değiştirme bakımından iyi olmadı