MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@adımutlulukk ben senin hiçbir fikrini onaylamıyordum ki :D :A Yani küslükle alakası yok :A Bana saçma geliyor :F

@sokak sanati değiştirmeyi iyi akıl etmişsin ama kimlerin oy verdiğini açık yapaydın keşke :(

@adımutlulukk ben senin hiçbir fikrini onaylamıyordum ki :D :A Yani küslükle alakası yok :A Bana saçma geliyor :F

@sokak sanati değiştirmeyi iyi akıl etmişsin ama kimlerin oy verdiğini açık yapaydın keşke :(
yanlız şunuda söyleyeyim normalde mustafa kazanmış oluyor çünkü anket oylaması en son 16-14 dü..tabiki oylama değiştiği için oylama ile değişiklik yapıldı

musti saat 3 lerden beridir 16.14 önde anket kapanamsına 20 dakıka kala oy değişiyor bence art niyetli dğeişim var kaç saat aklı nerdeymiş şebneme 2 oy bulmak yerine oy değiştirmek akıllıca :F:F:F

ama ikimizde elenmeyelim sende uygun 1 haftaya 2 eleme yap ben haftaya düşük puan alan elensin kabul edemem şebnemin final hedefi abna göre azdır elelr günahkar gibi çok iyi aşrkıyla gelir sırf haftayı geçmek için ama ben strateji yapıyorum ben haftaya düşük gelicem oyüzden az puan alan elensini kabul edemem ya düello olsun yada ikimizde elenmeyelim 10 haftaya 2 eleme yap yada istedğin başka bir haftaya :F:F:F

@Çiğdem- bir haftaya 2 eleme yapmam da diğerlerine haksızlık olur ama :D Bu hafta ikinizden biri ya elenecek ya elenecek :D
baska ne olucak birimizi kafana göre eleyemezsinki cnm hem bunu oy değiştiren istedi artık kimse burda haksızlık bana yapıldı ama çözüm bulmaya çalısıyorum yine birşey demeyip baska çözüm yok :F:F:F

ya bu durum işte böyle aksiliklere yol açabiliyor dediğim gibi anket oylaması geri alınmasa şimdi bu karışıklıkların hiçbiri olmayacaktı

@Çiğdem- @OzaN ı beklicez oy verenlere bakıcaz tek çözüm bu :A
ayoll son dakıkada verilen oyla yenilmiyorum birisi oy değiştiriyor onun kim olduğunu bilemeyizki şebnemin yarışmacısıda kalmak ister en iyisi bu hafta tek eleme olucak unutmakı bu sonucu sağlayaanda diğer yarışmacılar ben sağlamadım sonucta :F

Ben oylamada Çiğdem'e yüksek vermiştim. Şimdi ise Şebnem'in kalmasından yana kullandım oyumu. @Çiğdem- yanlış anlama. :(
buda baska haksızlık @GunesinOglu bu haftakı şarkılara göre oylama olmuyormu benim şarkımı beğenmiş musti elenin diyemezsin adımutlulukk şarkıcı sevmeye göre yapılmıyor adımutlulukun oyuu sayma bence @sokak sanati hakkımıs avunmak zorundayım 🙂

buda baska haksızlık @GunesinOglu bu haftakı şarkılara göre oylama olmuyormu benim şarkımı beğenmiş musti elenin diyemezsin adımutlulukk şarkıcı sevmeye göre yapılmıyor adımutlulukun oyuu sayma bence @sokak sanati hakkımıs avunmak zorundayım 🙂

Hakkını savun tabi ki ama kendi iradesi yani.Biz karar veremeyiz kime oy vereceğine.İçi rahatsa sorun yoktur :X