MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Habire oy değiştirmeyin aa :A Yeni düello mu yapcez :(

Bir daha düello olursa oyları özel mesaj yoluyla yollatacağım herkes 4-5 kere değiştirip duruyor :(

Varda bizim forumda sorulari yanlış okuyan yada anlamayan cok o yüzden @sokak sanati değiştirme butonunu da koydu. Nitekim yanlış anlayanlar oldu da hatta. :D
ya hayır öyle olmazki zaten dün defalarca tekrarlandı bu oy kullanırken dikkatli okuyun denildi...anketi açan yanlış yapmış değiştirme hakkı olursa işin içinden çıkamayızki

anketin amacı zaten bu olmalı..oy tek seferde kullanılmalı..sürekli oy değiştirme çok yanlış

Varda bizim forumda sorulari yanlış okuyan yada anlamayan cok o yüzden @sokak sanati değiştirme butonunu da koydu. Nitekim yanlış anlayanlar oldu da hatta. :D
ya hayır öyle olmazki zaten dün defalarca tekrarlandı bu oy kullanırken dikkatli okuyun denildi...anketi açan yanlış yapmış değiştirme hakkı olursa işin içinden çıkamayızki

anketin amacı zaten bu olmalı..oy tek seferde kullanılmalı..sürekli oy değiştirme çok yanlış
bu son oy değiştirmenin yanlıs anlamayla ilgisi varmı bilmiyorum en son 15:30 galiba 16-14 musti öndeymiş anketin kapanmasına 20 dakıka kala oy değişip eşitlik sağlandı oy değiştiren
kaç saat sonramı aklı basına geliyor :F:F:F

@GunesinOglu Aklımda fikir var ama sen hangisini yapmak istersen yap, eski haftalardaki puanları toplayıp ikiyi bölelim. Birde yeni düellodaki oylar eklensin hak eden kalsın olmaz mı :)

Valla bende bilmiyorum ilk tefa böyle bir sey oluyor forumda...

Hayır @adımutlulukk :)

Bence birileri dalga geçiyor.Neyse ben ikisini de yeni haftada yarıştırmayı düşünüyorum.Hangisi yeni haftada düşük alırsa o gitsin çünkü böyle habire eşit çıkarsa çok zaman kaybederiz

Hayır @adımutlulukk :)

Bence birileri dalga geçiyor.Neyse ben ikisini de yeni haftada yarıştırmayı düşünüyorum.Hangisi yeni haftada düşük alırsa o gitsin çünkü böyle habire eşit çıkarsa çok zaman kaybederiz
bence şöyle olsun..bu hafta iki yarışmacıda kalsın mademki düello da da eşit oldu o zaman iki yarışmacıda kalsın ne olurki..tabiki bu bir öneri..son karar sizlerindir:)

@turkauzz olmaz o işte bu hafta son kez iki eleme olacaktı.Birisi elenmek zorunda yani :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar