MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ben oy kullanabiliyor muyum bilmiyorum ama sandal dedim. :D

eleme oylamasını kullanmak zorunlumu? eğer zorunlu değilse oy kullanmıyacağım..çünkü iki yarışmacınında elenmesini istemiyorum:)

şu şebnem ile mustafa elenme oylamasımı 18 de bitiyor? ayrıca bu oylamayı yapmak zorunlumu herkes için eğer değilse çekimser kalmak istiyorum:)
oy veren herkes katılırsa iyi olur listende hangisine düşük verdiysen ona elensin diyor diğer üyeler çünkü yüksek puan verdiğine derse haksızlık olur halıyle sende listene bakıp öyle seçim yapabilirsin 🙂🙂🙂

@turkuazz yok kullanmayabilirsin :D
tamam çok saol:D eleme oylamasını kullanmayacağım çünkü iki yarışmacınında elenmesini istemiyorum..o yüzden ikisinede başarılar:)

oy veren herkes katılırsa iyi olur listende hangisine düşük verdiysen ona elensin diyor diğer üyeler çünkü yüksek puan verdiğine derse haksızlık olur halıyle sende listene bakıp öyle seçim yapabilirsin 🙂🙂🙂
listemde bu hafta mustafa daha iyi puan aldı ama işin doğrusu mustafada şebnemde elenmesini istemediğim yarışmacılar..tabiki eleme haftası kimseyi aslında elensin istemiyoruz ama yarışma bu mutlaka elenen olacaktır..şimdi çekimser kalmak istememin nedeni aslında şudur: şebnem ferah çok beğendiğim şarkıcı bu hafta belki bu hafta mustafaya göre az puan aldı ama normalde çok beğendiğim şarkıcıdır..tabi şunuda söyleyeyim mustafada beğeniyorum ama işin doğrusu oylamayı kullanmamak olacaktır çünkü hangisinden yana oy kullanırsam bunun doğru olmayacağını düşünüyorum::)

Mustafa Sandal'a daha yüksek puan vermiştim. "Eski" güzel şarkı aslında ama tercihim "Kop"tan yana...

Bu arada Hande Yener'in elenmesi biraz sürpriz oldu. Hiç sevmem kendisini ama şarkı seçimi çok da kötü değildi.

Dün konuda bahsettiğim düşük vermek zorunda kaldığım kişi Katy Perry idi. Bence riskli seçim ama gayet iyi gitmiş. @Harunnn60

Barış Manço'nun hemen her şarkısını çok severim ama "Allah'ım Güç Ver Bana" az bilinen riskli bir şarkısı. İki elemenin olduğu bir haftada ben kullanmazdım, elenmenden korktum ama neyse ki elenmemişsin. @-potterhead-

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar