ben oy kullanabiliyor muyum bilmiyorum ama sandal dedim.
acunu örnek al azıcık parayı bulunca survivorda sunuculuğu bıraktı adam@adımutlulukk yeni sunucu filan yok şaka yapıyordum.İşim çıktığımda her zaman canım arkadaşım @sokak sanati na veririm
şu şebnem ile mustafa elenme oylamasımı 18 de bitiyor? ayrıca bu oylamayı yapmak zorunlumu herkes için eğer değilse çekimser kalmak istiyorumMerhaba geldim açıklamaları yapayım
@mrt-06 @denizz19 @adımutlulukk @Ahmad tebrikler
@EnveR geçmiş olsun
NOT : OYLAMA YARIN 18.00 DE BİTECEKTİR!
@adımutlulukk yeni sunucu filan yok şaka yapıyordum.İşim çıktığımda her zaman canım arkadaşım @sokak sanati na veririm
oy veren herkes katılırsa iyi olur listende hangisine düşük verdiysen ona elensin diyor diğer üyeler çünkü yüksek puan verdiğine derse haksızlık olur halıyle sende listene bakıp öyle seçim yapabilirsin 🙂🙂🙂şu şebnem ile mustafa elenme oylamasımı 18 de bitiyor? ayrıca bu oylamayı yapmak zorunlumu herkes için eğer değilse çekimser kalmak istiyorum
tamam çok saol eleme oylamasını kullanmayacağım çünkü iki yarışmacınında elenmesini istemiyorum..o yüzden ikisinede başarılar@turkuazz yok kullanmayabilirsin
listemde bu hafta mustafa daha iyi puan aldı ama işin doğrusu mustafada şebnemde elenmesini istemediğim yarışmacılar..tabiki eleme haftası kimseyi aslında elensin istemiyoruz ama yarışma bu mutlaka elenen olacaktır..şimdi çekimser kalmak istememin nedeni aslında şudur: şebnem ferah çok beğendiğim şarkıcı bu hafta belki bu hafta mustafaya göre az puan aldı ama normalde çok beğendiğim şarkıcıdır..tabi şunuda söyleyeyim mustafada beğeniyorum ama işin doğrusu oylamayı kullanmamak olacaktır çünkü hangisinden yana oy kullanırsam bunun doğru olmayacağını düşünüyorum:oy veren herkes katılırsa iyi olur listende hangisine düşük verdiysen ona elensin diyor diğer üyeler çünkü yüksek puan verdiğine derse haksızlık olur halıyle sende listene bakıp öyle seçim yapabilirsin 🙂🙂🙂
@sokak sanati @denizz19 a böyle attığımda yapıyordu ama
Etiket gitmedi. @GunesinOglı@adımutlulukk yeni sunucu filan yok şaka yapıyordum.İşim çıktığımda her zaman canım arkadaşım @sokak sanati na veririm
13-11 di 12-12 oldu noluyo @GunesinOglu iyice acun oldun başımızaNiye deniz'e atıyorsun. Ahaaa şike yakaladım.😱 @xemrexxx
amannn değiştir şu avatarı ayoll kabus gibi üstüme çöktü içimizi kararttı@sokak sanati @denizz19 a böyle attığımda yapıyordu ama