tansiyonum düştü bayılıyorum galiba
Okuyorum henüz, ay Emre ne sabırsızsın sen.
ben kimim
jenerikte seni eda ece yapmışlar bildiğin kıza hakaret .ssben kimim![]()
onu sormuyorum dizide hangi karakterimjenerikte seni eda ece yapmışlar bildiğin kıza hakaret .ss
sardakini izledin dimi oradakine göre selin oluyon .ssonu sormuyorum dizide hangi karakterim![]()
tansiyonum düştü bayılıyorum galiba![]()
![]()
![]()
öncelikle elinize sağlık @Billy Kane @ozgur2113 şuan en iyi senaryo bence zaten pompy dizileri dısında rakibinizde yokOkuyorum henüz, ay Emre ne sabırsızsın sen.![]()
bunun 3. bölümü var heralde, daha fazla uzamasın dedik.öncelikle elinize sağlık @Billy Kane @ozgur2113 şuan en iyi senaryo bence zaten pompy dizileri dısında rakibinizde yok
ayy diyorum bende jenerikte neden kanguru gibi zıplıyorum diye @dizi kolik
ama benim o delidolu bitmeyen tükenmeyen enerjimi bence çok iyi yansıtmışsın uzaktan bakınca çatlak gibi görünsede hernekadar öyle değil tabi
serenay sarıkaya bende düşüp bayılıcam şimdi emrenin yanına ıyyyy
senaryoya gelirsek @Billy Kane @ozgur2113 @cevaa sahnesini hanginiz yazdı ayoll bencede basit olmuş cevaa da gitmeye dünden razıymış adam kızlara hesap bile sormadan kaçıp gitti kovulmayı bekliyormuş sanki![]()
dizilerde üyelerin kimleri canlandırdığını @dizi kolik e söyleyin isimlerimiz geçerken onların resimlerini koysun bence ayoll daha gerçekçi olurbunun 3. bölümü var heralde, daha fazla uzamasın dedik.![]()
Ama cast yanlış oyuncuları. Eda Ece orjinal hannanın ikizi gibi resmen.@cevaa'nın kovulma sahnesini uzatsaydılar sıkıcı olurdu. Sonuçta burada normal dizi senaryosu yazılmıyor. Hikaye ne kadar hızlı ilerlerse o kadar iyi. Bence o sahnede bir problem yok, uzatılsa daha sıkıcı olurdu dediğim gibi. @Billy Kane @ozgur2113 ama daha heyecanlı sahneler bekliyorum. Mümkünse benimde içinde olduğum.
@Çiğdem- seni en iyi anlatan sahneyi bulmak benim içinde kolay olmadı.
Zaten benim kurduğum cast TKY'den daha başarılı yani bu castla yayınlansaydı dizi sezona damgasını vururdu. TKY'deki oyuncuların performansının bir inandırıcılığı yok be.![]()