8 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eve Dönüş'ün tekrarı baya kötü gitmiş. :D

Yine ani çıkışlarını yapıyorsun. :D

:D:D doğru söylüyorsun ama çiğdem nasıl izliyosun deyince
işte sinirleniyrum:D

:F:Fay delircem kız rahatsız olmadım o bakımdan demiyorumm
ben sen diyosun ki azaldı kadın sahneleri diyosun ben ona dedim allah
aşkına söyel ehdo azalma varmı kadın sahnelerinde

bir antitez bakış açısıylada bakacak olursak şunlarıda sormak gerek hukumet reytinglere el attıysa fox ana haber nasıl hala en çok izlenen haber oluyor. trt haber niye üst sıralarda değil dirilişin reytingleri niye geçen sezondan üst değil, filinta niye hala reytinglerde sürünüyor.atv nin karaekmek niye sinek avlıyor. geçen sezon trtnin belki dirilişten sonra en reytingli dizisi seksenler(totalde ilk 15 te ab de ilk 3te abc1de ilk 5 te olurdu genelde) geçen sezondan düşük halde. yani kanal d yüsek alırken fox yüksek alırken sorun yok atv alınca kötü kokular geliyor. muhtemel deneklerin tümü değil ama(tümü değişse fox ana haber hala birinciliğini koruyamaz,pek çok dizi geçen sezonla aynı durumunda) bir ksımı değiştirilmiş olabilir.bunun dışında hiçbir değişiklik olmamışta olabilir zira atv nin büyütülcek bir şeyi yok bu sene iki dizisi tuttu eşkiya ve kırgın çiçekler bunlarda öyle fos falan değil gerçekten halk nezdinde karşılığı olan diziler.bir kere bu diziler ve fanları bu forumda bile çok etkin. Aldığı reytingleri hakediyorlar. yeni bir sezona girdik atv güzel çalışmış ve güzel projeler üretmiş o yüzden yükseldi olay bu. diğer kanallar daha klişe kaldı.yani her sezon aynı kanal mı 1.olacaktı? kanalların kalitesi değişir. fox sonradan açılan bir kanal olmasına rağmen bir ara coştu yılların kanallarını solladı.star keza adı sanı yokken ezikken oda bir sezon baya coşmuş en kaliteli olmuştu.bu sezonda atv çıkış yaptı.

Mucize beklediğim gibi çok iyi gitmiş ve zirveye yerleşmiş, tebrikler. :)

Kurtlar Vadisi Pusu eski başarısından çok uzak, bu sezon son olmalı bence. İnadına Aşk iyi gidiyor, Kocamın Ailesi olsa bu oranların yarısını anca alırdı.

Asla Vazgeçmem fena değil gibi, ama Kösem ve Analar Anneler'in gelmesiyle iyice etkilenecektir. Maral ciddi hayal kırıklığı. Seksenler de ortalama gitmiş yine.

Kanal D kesinlikle AB'ci değil. Yoksa gecenin köründe AB'de 3. olan Yalan Dünya'yı sırf Total'de 31. olduğu için harcamazdı. Ya da Arka Sokaklar'ı 1-2 sene önce bitirirdi. Ki bunun gibi birçok örnek daha verebilirim.

mucize den daha iyi reytingler beklerdim ama ab de 8 rt almış buna da şükür :A :A

Atv alsın tekrar. :F

Eve Dönüş'ün tekrarı baya kötü gitmiş. :D

Dün kanallarına malum partinin başkanını çıkarmışlardı :)
size bir sorum var sizce @Çiğdem- bu varken hala vadiyi izliyor mudur :A bence @Yiğitt de kenardan bu diziyi izliyor :A