MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Oylama başlamış..oylama haftası herkese hayırlı olsun..oylamayı şarkıların tamamını dinleyip bugün kullanmaya çalışacağım...listeye bakıldığında bu hafta zorlu bir hafta olur kanısındayım.ayrıca yarışmacı sayısı bu hafta daha azaldığından sıralamanın bir hayli zor olacağı şimdiden belli aslında..bu hafta oldukça iddalı şarkılar bulunuyor..özellikle dikkat çeken baya şarkı bulunuyor..şarkıları dinledikten sonra bir aksilik olmazsa bugün oylamayı tamamlayacağım..herkese başarılar diliyorum...

Oylarımı kullandım

@Maskeli Fedai Tarkan'ın slowlarını daha çok beğeniyorum hatta bu haftanın en iyisiydin :)

@denizz19 ah keşke klibi olan versiyonuyla gelseydin bu hafta ilk üçümde olabilirdin, ne yazık ki puan kırdım. :(

@Yiğitt her zaman ki gibi süper :)

@adımutlulukk bu haftanın favorilerindensin, bende beğendim :)

@xemrexxx yine Demet'in coverladığı şarkılardan birisi, tabii ki iyi verdim :)

neyse yeter gerisini açıklandığında öğrenirsiniz :D

Oylarımı kullandım

@Maskeli Fedai Tarkan'ın slowlarını daha çok beğeniyorum hatta bu haftanın en iyisiydin :)

@denizz19 ah keşke klibi olan versiyonuyla gelseydin bu hafta ilk üçümde olabilirdin, ne yazık ki puan kırdım. :(

@Yiğitt her zaman ki gibi süper :)

@adımutlulukk bu haftanın favorilerindensin, bende beğendim :)

@xemrexxx yine Demet'in coverladığı şarkılardan birisi, tabii ki iyi verdim :)

neyse yeter gerisini açıklandığında öğrenirsiniz :D
Sağlık olsun ben bu versiyonunu daha çok seviyordum o yüzden bunu koydum. Ama görüyorum ki şuan pişman oldum az da olsa neyse artık geçti. :)