Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- seni birkaç mesajdır gözlemliyorum da sürekli bana bir laf vurma çaban var hayırdır aga? 15 reyting aldığımız dönemle şimdiki dönem aynı kalitede mi gidiyor aynı kalitede gitse zaten şuan 10 reytingden aşağısını değil 20 reytingleri konuşurduk gözünüzün önündeki gerçekleri inkar etmeyin Allah aşkına ya.

Vadiye iş bitirici bir senarist yada senarist ekibi gelmedikçe dizi daha da kötüye gi-de-cek bunun başka bir açıklaması yok. Yoksa şimdiki senarist kafasıyla devam edersek 15.sezon Polat Papa'ya rest çeker 20.sezonda da dünya krallığını ilan eder.

bu reyting işi artık umutsuz vaka olmaya başladı maçlar olmamasına rağmen ve süper bir bölüm olmasına rağmen rezil reyting alıyoruz diyecek bir kelime bulamıyorum artık

bu reyting işi artık umutsuz vaka olmaya başladı maçlar olmamasına rağmen ve süper bir bölüm olmasına rağmen rezil reyting alıyoruz diyecek bir kelime bulamıyorum artık
aga bu iş can sıkıcı lakin sana dedim canını sıkma kendini hazırla diye işin cılkı çıktı artık maç yokken aldığı reytingi bile alamamasının tek bir mantıklı izahı olabilir mi o yüzden diyorum birşey beklemeyin diye

aga bu iş can sıkıcı lakin sana dedim canını sıkma kendini hazırla diye işin cılkı çıktı artık maç yokken aldığı reytingi bile alamamasının tek bir mantıklı izahı olabilir mi o yüzden diyorum birşey beklemeyin diye
ya aga nasıl bişey beklemeyin böyle bi iş olamaz nedir bu rezillik çözüm bulunsun artık
müthiş bölümler çeksek bile bişey değişmiyor ne yapacak bu adamlar ne

ya aga nasıl bişey beklemeyin böyle bi iş olamaz nedir bu rezillik çözüm bulunsun artık
müthiş bölümler çeksek bile bişey değişmiyor ne yapacak bu adamlar ne
aga ben de en çok ona üzülüyorum şimdi reyting ile eleştiri yapan embesillere gün doğdu necati abi bu diziye bütün enerjisini harcıyor ben buna inanıyorum bahadır ile raci dizi nasılsa izleniyor diye önemsemiyordu adam çalıştı çalışıyor emeklerinin karşılığını alamaması üzüntü verici aydın doğan ın sonu artık gelmeye başladı kanal d nin hiçbir dizisi yüksek reyting alamıyor

Harbiden eskiden @Polat Şaşmaz çok farklıydı öyle absurd mesajlar yazmazdi ne olduysa Vadi forumunda takila takila oldu :D
Hani bir laf vardır bildin mi :) dinine küfreden müslüman olsa bari :)))) biri vadi forumuna takılır diğeri de (ya sen ) ekşici :))))) ne güzel İstanbul beeeeeee 😉)))))) dilin kemiği yok :))))

Ekside sadece dizi yorumlarına bakıyorum :A

Abi şaka maka thug life yaptı:D
Vay ekşiye takılalı tag mag life gibi cicili bicili kelimeler :)))) yesinler senin aristokratik ortamlarını:))))) biraz halka inmek lazım maskeli :)))) üst pencereden konuşmak biZi bozar :)))) dikkat et seni de bozar :))))

Vay ekşiye takılalı tag mag life gibi cicili bicili kelimeler :)))) yesinler senin aristokratik ortamlarını:))))) biraz halka inmek lazım maskeli :)))) üst pencereden konuşmak biZi bozar :)))) dikkat et seni de bozar :))))
Abi ben zaten halk penceresindeyim eksi meksiye fazla takilmiyorum arada sırada :A

fb700d5fdc57dc465dd6e83cf64096fd.jpg

Plakaya dikkat :A

başkan üzülüyorum tabi öğrenince bir iki saat moralim falan bozuluyor artık kabullenmeyi öğrenelimde diyemiyorum ama ben yine beklenti içinde olmamaya çalışıyorum bu bölüm için de söylemiştim
Eskiden 15 reytingleri beğenmezdik daha fazlasını isterdik bir ara 16 ya kadar çıktık hatta ne olduysa 8.sezon bizi fena halde düşürdü :( Hep Bahadırlar yüzünden :T:

başkan üzülüyorum tabi öğrenince bir iki saat moralim falan bozuluyor artık kabullenmeyi öğrenelimde diyemiyorum ama ben yine beklenti içinde olmamaya çalışıyorum bu bölüm için de söylemiştim
Kadir reytingler çok önemli :) kesinlikle önlem alınması lazım 😉 bak dilimde tüy bitti yine diyecem Akif'ten kurtulduk Yusuf'ta takıldık 😉 Polat'la Cahit'in operasyonları artık çok uçuk 😉 iki kişi bir orduya bedel 😉 adamlards otomatik silahlar bizimkilerde tabanca adamlar Ordu'yla bizimkiler ya bir kişi yada iki kişi oluyor :) adamlar tarıyor hiç isabet yok bizimkiler tek atışta alnının çatından vuruyor :))) artık fantastik olmaya başladılar :)))

Eskiden 15 reytingleri beğenmezdik daha fazlasını isterdik bir ara 16 ya kadar çıktık hatta ne olduysa 8.sezon bizi fena halde düşürdü :( Hep Bahadırlar yüzünden :T:
aga seni kutluyorum aslında yerinde bir tespit öyle bir senaryo yazdılar ki için işine ettiler resmen ak saçlı senaryosuyla resmen polat ı yok etmeye kalkdılar tabi bunun yanında daha bir çok etken var mesela usta ben bitti demeden bitmez dedi o günden sonra reytingler hep düştü dış etkenler o kadar fazla ki bu konuda vadiyi eleştirmek içimden gelmiyor hoş oda sorun değil eleştiriyide yaparızda dünkü bölümle benim teorim biraz daha güçlendi daha iyiydi bölüm maçta yoktu ulan bu reytingler nasıl düşer ya hangi norrmal çalışan sistem bunu açıklayabilir vadi iki günlük dizi değil ki zaten izleyenler belli kişiler

Kadir reytingler çok önemli :) kesinlikle önlem alınması lazım 😉 bak dilimde tüy bitti yine diyecem Akif'ten kurtulduk Yusuf'ta takıldık 😉 Polat'la Cahit'in operasyonları artık çok uçuk 😉 iki kişi bir orduya bedel 😉 adamlards otomatik silahlar bizimkilerde tabanca adamlar Ordu'yla bizimkiler ya bir kişi yada iki kişi oluyor :) adamlar tarıyor hiç isabet yok bizimkiler tek atışta alnının çatından vuruyor :))) artık fantastik olmaya başladılar :)))
güzel abim haklısın bu konulara dikkat edilsin bence de reytinglerdeki asıl büyük sorun bunlar değil bak yeni ekipde kurulacak karekterde gelecek ben sistemin doğruluğuna inanmıyorum niye diye sor abi bir diziyi hiçbir şeymi etkilemez yok vadinin aldığı reytingler bölümlerden tamamen bağımsız olan olayların falan hiç olumlu olarak yansıdığını görmedim

aga seni kutluyorum aslında yerinde bir tespit öyle bir senaryo yazdılar ki için işine ettiler resmen ak saçlı senaryosuyla resmen polat ı yok etmeye kalkdılar tabi bunun yanında daha bir çok etken var mesela usta ben bitti demeden bitmez dedi o günden sonra reytingler hep düştü dış etkenler o kadar fazla ki bu konuda vadiyi eleştirmek içimden gelmiyor hoş oda sorun değil eleştiriyide yaparızda dünkü bölümle benim teorim biraz daha güçlendi daha iyiydi bölüm maçta yoktu ulan bu reytingler nasıl düşer ya hangi norrmal çalışan sistem bunu açıklayabilir vadi iki günlük dizi değil ki zaten izleyenler belli kişiler
Bu adamlar hatta Polat Alemdar seyircisini mutlu edecez diyordular resmen öyle bir senaryo yazdılar Polat geri plandaydı bölümler çok kötüydü Sarpmuş Muratmış fena kötü oldu sonra gittiler pana yazım grubu ise senaryoyu aynen devam ettirmeye kalktı ama iş işten geçti kopan kopmuştu artık

Reyting sistemi ise hatalı bu sistemde dizi tutturmak çok zor geçenlerde belkide en kaliteli dizilerden olan dizi bitti mesela sistem artık kiralık aşk gibi saçmalıkların elinde