MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Arkadaşlar son 2 saat kaldı! Recapları göndermeyen göndersin hemen. :lol::lol:

22:00'da süre doluyor ona göre. :lol::lol:

Teşekkür ederimde geçen hafta çok başarılı şarkı diyen arkadaşlar çok oldu ama 9.olduk İNŞALLAH bu sefer de aşağılarda olmayız :)
3.hafta 9 puan,4.hafta 19 puan,5.hafta 6 puan aldın..en iyi puanı 4.haftada 3.olarak almışsın..aslında geçen hafta şarkın iyidi ancak sıralamada böyle oldu..o şarkıyı daha öncede dinlemiştim yani sevdiğim bir şarkıydı ancak oylamada böyle oldu..bu hafta nasıl olacak bakalım::) öbür yarışmacıların tamamı şarkılarını paylaşınca ayrıca bir yorum yapacağım:) başarılar diliyorum

BU HAFTA BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM AHMET KAYA ŞARKISI OLAN ''YAKAMOZ'' İLE KARŞINIZDAYIM...

GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ BİR ŞARKI...

@Bully @mrt-06 @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Çiğdem- @GunesinOglu @Maskeli Fedai @xemrexxx @batuhankaralar @EnveR @sokak sanati @ozgur2113 @soo @turkuazz @Tzira @Reytinger @BesaleT @beyazsoy @cevaa @Felon @adımutlulukk @hayret bi şey @-potterhead- @tolgab @denizz19 @HachiKo @eros @ABAY_06 @gözlemci @Amoureux @Ahmad @OzaN @Aserat @vadikızı ve diğer tüm arkadaşlar...

Yeni haftamız hayırlı olsun, herkese yeniden başarılar...

Şarkımı yine değiştirdim :D bu hafta Sertab'ın en sevilen şarkılarından biri ile geliyoruz ve Türkiye'nin bence en iyi yabancı düetlerindendir. Daha sonra çoğu yarışmada bir çok kez seslendirilmiştir. Aşk / Fos ile geliyoruz. :X Recablı dinlemek isteyenler
2:38 3:38

@Harunnn60 @turkuazz @Ahmad @sokak sanati @GunesinOglu @Bully @Felon @Çiğdem- @Reytinger @sürgünüm @OzaN @denizz19 @mrt-06 @ozgur2113 @EnveR @xemrexxx @EFE UYSAL @Maskeli Fedai ve tüm MS Halkı..

Eskisi daha iyiydi.:(

BU HAFTA BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM AHMET KAYA ŞARKISI OLAN ''YAKAMOZ'' İLE KARŞINIZDAYIM...

@Bully @mrt-06 @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL @Çiğdem- @GunesinOglu @Maskeli Fedai @xemrexxx @batuhankaralar @EnveR @sokak sanati @ozgur2113 @soo @turkuazz @Tzira @Reytinger @BesaleT @beyazsoy @cevaa @Felon @adımutlulukk @hayret bi şey @-potterhead- @tolgab @denizz19 @HachiKo @eros @ABAY_06 @gözlemci @Amoureux @Ahmad @OzaN @Aserat @vadikızı ve diğer tüm arkadaşlar...

geçen hafta birinci oldun oylamamda zaten fazlasıylada hak ettin bunu..bu haftada çok iyi şarkı seçmişsin başarılar diliyorum:)

şarkı isminden dolayı kaybediyor 1 pointe aday :A

Şarkımı yine değiştirdim :D bu hafta Sertab'ın en sevilen şarkılarından biri ile geliyoruz ve Türkiye'nin bence en iyi yabancı düetlerindendir. Daha sonra çoğu yarışmada bir çok kez seslendirilmiştir. Aşk / Fos ile geliyoruz. :X Recablı dinlemek isteyenler

@Harunnn60 @turkuazz @Ahmad @sokak sanati @GunesinOglu @Bully @Felon @Çiğdem- @Reytinger @sürgünüm @OzaN @denizz19 @mrt-06 @ozgur2113 @EnveR @xemrexxx @EFE UYSAL @Maskeli Fedai ve tüm MS Halkı..
3. hafta benden düşük almıştın ama 4. ve 5. haftalar oldukça yüksek aldın bir anda listede yüksek sıralarda yer aldın..özelliklede geçen haftaki şarkın çok iyidi..bu haftada
Aşk / Fos şarkısı bence çok çok iddalı benim sevdiğim bir şarkıdır..bir an bu şarkıyı daha sonraya mı saklasan diye düşündüm ama sertabın parçaları çok aslında..başarılar diliyorum:)

Bu şarkıda düet yaptığını bilmiyordum. :D Ayrıca erken kullanmadın mı şarkıyı ya artık final puanı almak istiyorsun sanırım. :D