MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

ya bunu şöyle açıklayayım:) şarkılar az puan aldıklarında şarkı kötü olduğundan değil tüm şarkılar arasında listede yer kalmadığından oluyor aslında:) ayrıca bir şarkı bir hafta düşük alırken bir hafta yüksek alabiliyor bu tamamen listeye bağlı:)

iyi şarkı hemen elenirim diye önyargı yapma elli olmaz:) şarkın iddalı başarılar:)
Bu hafta yine kötü alacam senden belli sağlık olsun haftaya Günaydın'ı kullanırız biz de geçende dinlemişsin o şarkıyı. :A

Bu hafta yine kötü alacam senden belli sağlık olsun haftaya Günaydın'ı kullanırız biz de geçende dinlemişsin o şarkıyı. :A
hemen önyargıya kapılma dur bakalım:) ayrıca yalının şarkılarını severim aslında ama ben napim listede sıralama yaparken inan baya bir zor oluyor yani bu durum istemeden oluyor..ayrıca her hafta düşük alacaksın anlamı taşımaz:) ewt günaydın şarkısını dinledim çok severim o şarkıyı:)

yarışmanın 3.haftasında yalına 11, 4.hafta 7,5.hafta 1 puan olmuş:) yani oy dağılımı olarak her hafta 1 filan olmamış:) ayrıca oylamalar her hafta farklı oluyor:) yani yeni haftada farklı olabilir:)
Ben her hafta 1 verdiğini söylemedim ki zaten puanların için teşekkürler. :A

Geçen hafta da Kasma şarkıma "hareketli şarkı başarılar" demiştin bu hafta da sen aynı yorumu yapınca şaka yoluyla bu hafta da 1 mi geliyor acaba dedim ciddiye almana gerek yok yani. :D Elbet daha çok sevdiğin şarkılar olacak biz sıramızı bekleriz. :A

Ne yapayım melun :F

Geçen hafta da Kasma şarkıma "hareketli şarkı başarılar" demiştin bu hafta da sen aynı yorumu yapınca şaka yoluyla bu hafta da 1 mi geliyor acaba dedim ciddiye almana gerek yok yani. :D Elbet daha çok sevdiğin şarkılar olacak biz sıramızı bekleriz. :A

Ne yapayım melun :F
Veriyorsan ver :A

ya olurmu tabikide ciddiye almadım:) bende şakasına yazdım yani..aslında yarışmacı olarakta haklısın yarışmaya 3.haftadan katıldım 3 haftadır yüksek puan alamadı yalın benden ben olsam bende niçin böyle oluyor diye sorardım sanırım:) yarışmacılardan puanlamaları filan konuşmak benim aksine hoşuma gidiyor..istiyorumki her yarışmacı ile puanlamaları konuşayım:) zaten yarışma böyle keyifli olur:)