MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Onu koyamam canım çünkü orada konuşma sahneleri de var :D

Sen göremeyeceğin için :A
6 isim var aklımda gülşeninde şutlanmasıyla
tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin eleneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben :F:F:F

tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin leneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben :F:F:F
Ayy ben de :F

tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin eleneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben :F:F:F

:bağır: :bağır: :pala::pala::pala::pala::pala::pala::pala::pala:

Slow mod attım zaten :D oto yıkama yağlama benden sorulur :A

Kendim için diyorum.:F Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.:F

:bağır: :bağır: :pala::pala::pala::pala::pala::pala::pala::pala:

Kendim için diyorum.:F Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.:F
haahahah ayoll senin yabancı olmandan dolayı oyüzden biraz avantaj kaybın var ama 1.sezon gibi yine finallere kalırsanda bence kimsenin bir itirazı olmaz rihanna sonucta
:F:F:F

Şarkımı birazdan paylaşacağım. :A Ama yine kararsızım, önerilere açığım. :A