Belki bende senin şarkını beğenirim tabi belkiPaylaşılanları hiç dinlemedim daha. Bakarım bugün.
Belki bende senin şarkını beğenirim tabi belkiPaylaşılanları hiç dinlemedim daha. Bakarım bugün.
geri dönünce kullanırım canlarım merak etmeyin.
Belki bende senin şarkını beğenirim tabi belki
İyi bu hafta rahatım ama beğenirim belki bu sezonGülşen'den bir daha ürkmeye niyetim yok.
Ayy çok tehlikelidin valla iyi oldu. Ama sen yine de Rihanna hatrına kullan. Zaten R8 (ANTI) Albümü geliyor tam bir müzik şöleni başlayacak.
İlk sezondan hatırlıyorum beğenmemiştin.
Paylaş bakalım hit şarkını6.hafta çok sönük başladı şarkı paylaşan ses soluk çıkaran yok 3 gün süre varmıs gibi herkes rahat
bu hafta risk almamaya karar verdim son 2 eleme haftası risk almaya bence gerek yok iyi bir şarkıyla bu 2 eleme haftasını kapatıcam 7.hafta tek elemeye risk almak daha mantıklı şu 2 elemeyi bir bitirelim öncedePaylaş bakalım hit şarkını
Ee hangi şarkıbu hafta risk almamaya karar verdim son 2 eleme haftası risk almaya bence gerek yok iyi bir şarkıyla bu 2 eleme haftasını kapatıcam 7.hafta tek elemeye risk almak daha mantıklı şu 2 elemeyi bir bitirelim öncede
senden başka açıklayan kimse yok ayoll şimdi millet senin şarkına göre plan yapıp açıklamadan racapa göndericek direk ve seni eleyecekler bende beklemedeyimEe hangi şarkı
Ben risk almamsenden başka açıklayan kimse yok ayoll şimdi millet senin şarkına göre plan yapıp açıklamadan racapa göndericek direk ve seni eleyecekler bende beklemedeyim
sen çeyrek finale atarsın kendini zaten ama orasından sonrayı bilemem baya kan gövdeyi götürür
Hedef yarı final sonrası finalsen çeyrek finale atarsın kendini zaten ama orasından sonrayı bilemem baya kan gövdeyi götürür
çeyrekten sonrası herkes için zor derim kaçarım benA.Ş.K. dizisini izleyenler bilirler Yoruldum şarkımız burada da çalmıştı
Hedef yarı final sonrası final
@sokak sanati İntikam dizisinde de çalmıştı Yoruldum hatırlarsın
A.Ş.K. dizisini izleyenler bilirler Yoruldum şarkımız burada da çalmıştı
Hedef yarı final sonrası final
@sokak sanati İntikam dizisinde de çalmıştı Yoruldum hatırlarsın
Onu koyamam canım çünkü orada konuşma sahneleri de varEvet hatırladım Beren'li klibi koyarsan bir şeyler yaparız.
Sen göremeyeceğin içinçeyrekten sonrası herkes için zor derim kaçarım ben
Onu koyamam canım çünkü orada konuşma sahneleri de var
Sen göremeyeceğin için