Dizinin kadınları maşallah birbirinden güzel. Bahadır ve Raci'nin yerinde olsam birini kapardım. Hepsi de bekar, kızlar da öyle.Bu kadina daha cok sahne yazmalilar Servet'in karisini görecegimize onu görelim
Dizinin kadınları maşallah birbirinden güzel. Bahadır ve Raci'nin yerinde olsam birini kapardım. Hepsi de bekar, kızlar da öyle.
Hemen büyük konuşmayalım. Geçen haftaki bölüm kötü olmasına rağmen reytingler yüksek geldi. Hatırlarsan Vadi'de de oluyor bu, bazen kötü bölümler daha fazla reyting yapıyor. Ama ilerleyen zamanlarda özellikle kışa doğru izlenme oranları daha fazla artıyor. O zaman rahat 10 reytingi aşarız bence, bu dizinin gidecek çok yolu var. Önü açık senaryo sıkıntısı da yok.ab gurubunda 10 reyting yazıcam reyting tahminlerine geçen hafta 8 aldıysak bence bu hafta 10 garanti kenan çoban içinde bakıcak olanlar vardı 2 reyting artış bence olur
ab gurubunda 10 reyting yazıcam reyting tahminlerine geçen hafta 8 aldıysak bence bu hafta 10 garanti kenan çoban içinde bakıcak olanlar vardı 2 reyting artış bence olur
Cahit ve Akif'te yazdığına göre aslında seninle şansımızı denemeliyiz? Ama aramızda kavga çıkmasın sonra, ben en çok sahneyi Esra'ya yazarım. Her bölüm nasılsa gömlek çıkarmaya çok bi istekli.Keske bizde senarist olaydik diyorum ne diyosun ?
Hemen büyük konuşmayalım. Geçen haftaki bölüm kötü olmasına rağmen reytingler yüksek geldi. Hatırlarsan Vadi'de de oluyor bu, bazen kötü bölümler daha fazla reyting yapıyor. Ama ilerleyen zamanlarda özellikle kışa doğru izlenme oranları daha fazla artıyor. O zaman rahat 10 reytingi aşarız bence, bu dizinin gidecek çok yolu var. Önü açık senaryo sıkıntısı da yok.
9 reyting diyelim ozaman bu aralar ab gurubunda 9 geçilmiyorEn fazla 9.5 olur 10 olmaz
Cahit ve Akif'te yazdığına göre aslında seninle şansımızı denemeliyiz? Ama aramızda kavga çıkmasın sonra, ben en çok sahneyi Esra'ya yazarım. Her bölüm nasılsa gömlek çıkarmaya çok bi istekli.
Ilyasin yerinde olmak lazimdi simdi adam hic degilse sahneyi yasiyo biz onu da bulamiyozGömlek cikartilacaksa sorun yok
9 reyting diyelim ozaman bu aralar ab gurubunda 9 geçilmiyor
Bu reytinglerde fazlasıyla yeterli de ben daha iyi transferler yapılması için yüksek reyting istiyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte.9 reyting diyelim ozaman bu aralar ab gurubunda 9 geçilmiyor
Düşüş yaşamayalım yine iyi. 10 falan alıcaz diyip yarın hayal kırıklığı yaşamayalım. Güzel bölümler her zaman iyi reyting almıyor. Bi de bu hafta reklam sayısı fazla idi.Ben 9.5 yazacagim ama sonra 10 olursa @sürgünüm ve legolas birakmadi demeyelim
Kız boşa düsuyo iste sevinecegine uzuluyosunİlyas'ın kalemin kırarlarsa diziyi izlemeyi bırakırım.