Ne?Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum.
Naptın tosba. Bana kötü verdiysen intikam alırım.
Ne?Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum.
Gülşen'e Gülşen kontenjanından puan verdim 😛 Tarkan, Sıla ve Yıldız Tilbe şarkıları çok iyi senin şarkı da iyi ama Mustafa'lar... Ceceli güzelim şarkıyı batırmış.Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum.
"Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum." yani tamamıHangi cümleme ne dedin
Gülşen'e Gülşen kontenjanından puan verdim 😛 Tarkan, Sıla ve Yıldız Tilbe şarkıları çok iyi senin şarkı da iyi ama Mustafa'lar... Ceceli güzelim şarkıyı batırmış.
"Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum." yani tamamı
Onun şarkısıydı zaten.Gülşen'e Gülşen kontenjanından puan verdim 😛 Tarkan, Sıla ve Yıldız Tilbe şarkıları çok iyi senin şarkı da iyi ama Mustafa'lar... Ceceli güzelim şarkıyı batırmış.
"Yok. Parti zamanı geçti. Alp olarak onaylamayorum." yani tamamı
Bunların hepsi ve daha fazlası akşam FF'de (Şuan ağlıyorum alışkanlıktan FF yazdım düzeltmeye elim varmıyor. ) beklemede kalın.Rihanna'ya mükemmellik kontenjanından kaç verdin.
Boş ver. Yukarda Acun onaylamış zaten.
Ama bizim ayağımız alışır her hafta bekleriz sonra.
Tamam işte şarkı güzel ama Ceceli kötü.Onun şarkısıydı zaten.
Bunların hepsi ve daha fazlası akşam FF'de (Şuan ağlıyorum alışkanlıktan FF yazdım düzeltmeye elim varmıyor. ) beklemede kalın.
Fırsat bulursam kullanırım yine.
5den düşük vermeede yeter. SEN İLK HAFTA tama yakın vermiştin.Tamam işte şarkı güzel ama Ceceli kötü.
İki haneli verdim.Anlaşıldı kötü vermişsin. Yoksa beni niye sevindirmek istemeyesin ki.asdfasf
5 mi? Çok büyük düşünüyorsun5den düşük vermeede yeter. SEN İLK HAFTA tama yakın vermiştin.
Ne diyem sana ya 1 verdin dimi.ssssssssssssssssssssssssssssssssİki haneli verdim.
5 mi? Çok büyük düşünüyorsun
İki haneli verdim.
5 mi? Çok büyük düşünüyorsun
Neyse ben tünele giriyorum sonra görüşürüzNe diyem sana ya 1 verdin dimi.ssssssssssssssssssssssssssssssss
Atardan önce verdim mixerimAtarım ise yaramış. Teşekkürler bebüş.
Yahu sen Sıla'yı sevmiyorsun inanmıyorum ben sana artık o avatarı kullanıp Sıla'ya düşük verebildin ya helal.Sıla yine beni hayal kırıklığına uğrattı
Demet Akalın,Yıldız Tilbe,Barış Manço,Sezen Aksu,Ahmet Kaya,Yalın Çok çok iyiydiler seçim yapmakta epey zorlandım.
Seksendört-Teoman-Tarkan,Hande Yener,Katy Perry,Rihanna gibi vb. Orta sıraları kapmak için yarıştılar çok zorlandım diyebilirim sıralarken.
Sıla,Göksel,Gülşen,Sertap Erener üzülerek söylüyorum en beğenmediklerim oldu
Neyse ben tünele giriyorum sonra görüşürüz
Atardan önce verdim mixerim
Bir tam ver birde 1 hiç iç açıcı değil.ssssssssssssssNeyse ben tünele giriyorum sonra görüşürüz
Atardan önce verdim mixerim