Aynen kızlar arasındaki imaj da sıfır.Ben sana dedim kabul etme diye.
Forumda yıllardır yaptığın imajı çizdiler.
Aynen kızlar arasındaki imaj da sıfır.Ben sana dedim kabul etme diye.
Forumda yıllardır yaptığın imajı çizdiler.
hannayım ben ben kaybolorsam dizi biter beeeay ne ka tatlişko bir kardeşi varmış .ss @Çiğdem- @GunesinOglu @ozgur2113
niye çiğdem kaybolmuyor ki
bişi olmazhannayım ben ben kaybolorsam dizi biter beee
ne aşkı bee görmedinmi nasıl püskürttüm @Reytinger iKeyifle okudum valla elinize emeğinize sağlık. @ozgur2113 @Billy Kane
@Reytinger @Çiğdem- aşkı favorim olacak gibi ileride forumda grup kurarız ÇiğRey ya da ReyÇiğ gibi. Ama biraz uzun geldi bana ileri ki bölümler biraz daha kısa olursa okuması daha kolay olurdu. Biliyorsunuz "yerli fav10 dizisi yersiz uzun"u her zaman desteklerim.
2. bölümü de inşallah 2016'ya kalmadan okuruz.
En büyük aşklar dizilerde böyle başlıyor zaten kız oğlanı küçük görür sevmez ama daha sonra etkilenmeye başlar bu sefer oğlan yüz vermez reytingler düşmeye başlayınca da aşkları başlar.ne aşkı bee görmedinmi nasıl püskürttüm @Reytinger i
biraz ezik bir rolde gördüm ben @Reytinger i hahaha bir halt olmayacak gibi sankı ama bakalım senaryo nasıl ilerleyecekEn büyük aşklar dizilerde böyle başlıyor zaten kız oğlanı küçük görür sevmez ama daha sonra etkilenmeye başlar bu sefer oğlan yüz vermez reytingler düşmeye başlayınca da aşkları başlar.
Sana Emily&Maya gibi aşk lazım.bnm aşkım kim bu dizide
Niye ezdin sen şimdi Akifimi. @Reytingerbiraz ezik bir rolde gördüm ben @Reytinger i hahaha bir halt olmayacak gibi sankı ama bakalım senaryo nasıl ilerleyecek
sen beninkine bakma asıl ekim sensinDream değil mi.
senaryoma bak orda kim ekim kim yaz