Tabi canım aldın 5 puanı, başladın sevinç gösterilerine.
5 puan.
@gözlemci beğenmen Yiğit gibi olmasın Plisss
Tabi canım aldın 5 puanı, başladın sevinç gösterilerine.
Puanı söylemem, şakasına dedim zaten.
Ceceli?Oylarımı kullandım, yorum yapmazsam olmaz.
Bu haftanın en iyi ve benim için ayrı bir önemi olan şarkısı Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber idi. @mrt-06 ya kaç kere dedim kullan diye, sonunda kullanmış. En yüksek puanı açık ara bu şarkıya verdim.
Sıla'nın şarkısı ilk başladığında bu neydi ya, ilk kez mi dinliyorum falan dedim. Sonra tanıtım ve söyledim kendim de şarkıyı. Sıla da iyi puan aldı benden. @denizz19
Seksendört en sevdiğim grup olduğu için her hafta iyi puan veriyorum. Konserine gittiğim ve eğlendiğim gruplardan birisidir, o nedenle her şarkısını bilirim. Yine iyi verdim. @ozgur2113
Yıldız Tilbe sonunda benlik şarkılarına başladı. Geçen sezon en iyi şarkıları en baştan yayınlayarak büyük hata yapmıştı ama hep iyi almıştı o güzel şarkılar süresince. Bu sezon iyi kullandı bence, bu hafta iyi puan aldı benden. @xemrexxx
Demet Akalın, Barış Manço, Tarkan, Yalın ve Hande Yener de bu hafta iyiydi. @tolgab @-potterhead- @Maskeli Fedai @Bully @EnveR (Hande Yener sonunda iyi şarkıyla çıktı ve sonunda yüksek verdim. )
Genel olarak şarkılar iyiydi, herkese başarılar.
@DarkLeqenD'in izlediği dizileri izleme, adamın dizileri bari yayından kaldırılmasın. Milletin başını yakma. )
Puanı söylemem, şakasına dedim zaten.
Az önce ölüp duruyordun, resmileştik hemencecik 😱
İlk kez dinledim ve beğendim, yüksek aldı şarkı.Ceceli?
+8 verdim, geri alabilirim.Köprüyü geçene kadardı o. Ama geçemedik.
@DarkLeqenD'in izlediği dizileri izleme, adamın dizileri bari yayından kaldırılmasın. Milletin başını yakma. )
İlk kez dinledim ve beğendim, yüksek aldı şarkı.
+8 verdim, geri alabilirim.
Bol baklavalı olsun.Alma. Dur Salı gününe bir hediye hazırlayayım.
kötü değil tabikide ayoll zevk meselesi başkası sevmiyor diye o şarkıyı kötü yapmaz o şarkıcının bir sürü fanı o şarkıya bayılıyordur çünkü oyüzden zevk meselesi der geçerim ama şarkı kötü yorumuna hiçbir zaman katılmam neyseki sende sevmişsin@Çiğdem- ben sana kötü diyordum ya asla kötü değilmiş şarkın yanlış şarkıyı hatırladım ben herhalde
kötü değil tabikide ayoll zevk meselesi başkasıs evmiyor diye o şarkıyı kötü yapmaz o şarkıcının bir sürü fanı o şarkıya bayılıyordur çünkü oyüzden zevk meselesi der geçerim ama şarkı kötü yorumuna hiçbir zaman katılmam neyseki sende sevmişsin
90 saniye ne zaman olucak bu racaplar
Yok o kadar değil.cecelinin tarzında bir şarkı beee 10 altına düşmez inş
şu 10 haftaya atalımda bir kendimizi asıl mücadele son 10 haftada olucakYok o kadar değil.
şu 10 haftaya atalımda bir kendimizi asıl mücadele son 10 haftada olucak
10 hafta ile kullanıcam onu şimdi harcanırmı ayoll son dönemin en popüler şarkısı haline geldi ona göre bir planlama yapacazKadere Bak ı kullan artık
10 hafta ile kullanıcam onu şimdi harcanırmı ayoll son dönemin en popüler şarkısı haline geldi ona göre bir planlama yapacaz