MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Oylarımı kullandım, yorum yapmazsam olmaz. :D

Bu haftanın en iyi ve benim için ayrı bir önemi olan şarkısı Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber idi. :D @mrt-06 ya kaç kere dedim kullan diye, sonunda kullanmış. :bhr: En yüksek puanı açık ara bu şarkıya verdim.

Sıla'nın şarkısı ilk başladığında bu neydi ya, ilk kez mi dinliyorum falan dedim. :D Sonra tanıtım ve söyledim kendim de şarkıyı. :D Sıla da iyi puan aldı benden. @denizz19

Seksendört en sevdiğim grup olduğu için her hafta iyi puan veriyorum. Konserine gittiğim ve eğlendiğim gruplardan birisidir, o nedenle her şarkısını bilirim. :D Yine iyi verdim. @ozgur2113

Yıldız Tilbe sonunda benlik şarkılarına başladı. :Z Geçen sezon en iyi şarkıları en baştan yayınlayarak büyük hata yapmıştı ama hep iyi almıştı o güzel şarkılar süresince. Bu sezon iyi kullandı bence, bu hafta iyi puan aldı benden. @xemrexxx

Demet Akalın, Barış Manço, Tarkan, Yalın ve Hande Yener de bu hafta iyiydi. @tolgab @-potterhead- @Maskeli Fedai @Bully @EnveR (Hande Yener sonunda iyi şarkıyla çıktı ve sonunda yüksek verdim. )

Genel olarak şarkılar iyiydi, herkese başarılar. :X
Ceceli?

9 kişinin oylarına göre puan durumu :

1-118
2-108
2-108
4-104
5-103
6-101
6-101

@Çiğdem- ben sana kötü diyordum ya asla kötü değilmiş şarkın yanlış şarkıyı hatırladım ben herhalde :D
kötü değil tabikide ayoll zevk meselesi başkası sevmiyor diye o şarkıyı kötü yapmaz o şarkıcının bir sürü fanı o şarkıya bayılıyordur çünkü oyüzden zevk meselesi der geçerim ama şarkı kötü yorumuna hiçbir zaman katılmam neyseki sende sevmişsin
:A:A:A

90 saniye ne zaman olucak bu racaplar :F:F:F

kötü değil tabikide ayoll zevk meselesi başkasıs evmiyor diye o şarkıyı kötü yapmaz o şarkıcının bir sürü fanı o şarkıya bayılıyordur çünkü oyüzden zevk meselesi der geçerim ama şarkı kötü yorumuna hiçbir zaman katılmam neyseki sende sevmişsin
:A:A:A

90 saniye ne zaman olucak bu racaplar :F:F:F

İkili elemeler bitsin :D