Ve recapı yapmaya başladım.Herkese başarılar
Sorun var mı.
Ve recapı yapmaya başladım.Herkese başarılar
Öyle kolay kurtulamayacağız ikili elemelerden 6.hafta da varBu son 2'şer eleme demi?
Yoksa 6. haftada mi var.
5 hafta olması yeterdi ya 10 kişi elenmesi.Öyle kolay kurtulamayacağız ikili elemelerden 6.hafta da var
aaa ne varmışş ben oluncavalla yıldızın hemen hemen beğenmediğim şarkısı yoktur.totoşluğun yıldız sevgimin önüne geçemedi. endişelenme ama yinede dikkatli oldirilişimle uğraşma bu arada yaptığın beddua kavgada söylenmez
Etiket gelmemiştir diye tekrar etiketleyeyim
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @Felon @soo @vaidkızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @hayret bi şey @Aserat
milletin işi gücü var hala oylama derdindesinVE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-Göksel-Kurşuni Renkler
02-Sıla-... dan Sonra
03-Mustafa Ceceli-Ağladın Ya
04-Gülşen-Parti Kur Oy Vereyim
05-Rihanna-Bitch Better Have My Money
06-Hande Yener-Yalanın Batsın
07-Ahmet Kaya-Söyle
08-Katy Perry-Wide Awake
09-Mustafa Sandal-Melek Yüzlüm
10-Teoman-Serseri
11-Sezen Aksu-Aşktan Ne Haber
12-Sertab Erener-Bir Damla Gözlerimde
13-Şebnem Ferah-Yalnız
14-Teoman-Vay Anam Vay
15-Seksendört-Söyle
16-Yalın-Kasma
17-Demet Akalın-Rekor
18-Barış Manço-Alla Beni Pulla Beni
19-Yıldız Tilbe-Yürü Anca Gidersin
Not : Son oy yollama tarihi 06.10.2015 Salı günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 19,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 18 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @OzaN ve @soo (Elenen tüm yarışmacılar ) da oy kullanabilir
Not : @Tolstoyevski muhtemelen bu hafta konuk jüri olacak.
Herkese başarılar
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @hayret bi şey @Aserat
şu an dinliyorum...şarkı hakkında yorumu daha sonra yaparım..başarılarBu haftaki şarkım, 'Söyle'
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Düzeltmiş olabilir darklegend alıntılamis orada iki tane gözüküyorNasıl 1 tane var.