Mustafa Sandal (@Çiğdem) bu hafta ki şarkı diğerlerine göre çok zayıf bir şarkı ve bu hafta yenilme tehliken var.
Yalın (@Bully) bu hafta ki Kasma şarkısı sevdiğim şarkılardan güzel puan gelecek.
Gülşen (@Billy Kane) diğer şarkılara göre zayıf olmuş sende de.Ama 10+ vereceğim.
Demet Akalin (@tolgab) Demet'in sevdiğim şarkılardan birisi.Bu hafta 15 ve ya daha çok puan alacaksın benden.
Rihanna (@sokak sanati) Rihanna'nın son parçasıydı galiba.İki-üç kere dinlemiştim.Sevmemiştim şarkıyı.
Mustafa Ceceli (@EFE UYSAL) Ağla dünya diye biliyordum o şarkıyıAma çok sevdiğim bir şarkılardan.Güzel puanı hakkediyor
Sıla (@denizz19) Çok güzel şarkılardan biri.İyi puan gelecek
İki-üç parça dışında beğendiğim parçalar az oldu ve iyi puan gelecek dediklerim çok kişi oldu
Bu arada ben hangi şarkısıyla yarışayım?![]()
Üzülme 10dan az vermem 😉Çiğdem alışık ben alışık değilim.![]()
Üzülme 10dan az vermem 😉
diğer sevmediklerin gülşenle rihannaya yinede iyi puan sözü veriyorsun ama bizde o tarifeden isteriz bizide üzme@Çiğdem- i de sevmedim.![]()
Sana net bir puan söylemek isterim ama sonra @GunesinOglu yarışma'dan kovar falan ama diyeyimdiğer sevmediklerin gülşenle rihannaya yinede iyi puan sözü veriyorsun ama bizde o tarifeden isteriz bizide üzme![]()
![]()
yeter 7 üstünde olmasıSana net bir puan söylemek isterim ama sonra @GunesinOglu yarışma'dan kovar falan ama diyeyim7+ gelir puan
![]()
Herkese demedim 4 kişiye dedim ve onlara güzel puan vereceğim kesin.@EnveR herkese +10 diyon ama daha şarkısını açıklamayan çok kişi var ve en yüksek puan 18Bence puan sözü verme kimseye
![]()
Herkese demedim 4 kişiye dedim ve onlara güzel puan vereceğim kesin.![]()
Aşkın Ateşi bu hafta kullansam çabuk harcanır@denizz19
melek yüzlüm çok hit ve popüler bir şarkıdır 10 verse bile enver hakkıdır yanıÇiğdem e kötü dedin +7 diyorsun onunkinden daha kötü 6 şarkı çıkacağını nasıl biliyorsun![]()
Aynen harcama bu hafta konuştuğumuz şarkıyı şutlaAşkın Ateşi bu hafta kullansam çabuk harcanır@denizz19
Mesela ben Ahmet Kaya sevmem.Çiğdem e kötü dedin +7 diyorsun onunkinden daha kötü 6 şarkı çıkacağını nasıl biliyorsun![]()
Ben erken harcadım ama sonucu gördük Çikocummelek yüzlüm çok hit ve popüler bir şarkıdır 10 verse bile enver hakkıdır yanı
aşkın ateşini denizde çok erken ahrcamıştı bence takılma![]()
Mesela ben Ahmet Kaya sevmem.Onun kötü çıkacağını biliyorum.Sonra Serdar Ortaç,Teoman var da var yani
![]()