MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Şaka mı bu be. :F

Al bu da benden gelsin. :Z

Kendini kandırma Ali. Onun büyüttüğü Ali sen değilsin, benim tanıdığım Ali de sen değilsin. Eğer öyle olsaydı ne olacağını bile bile o gerdanlığı oraya göndermezdin. Uzak dur benden.

Ne güzel anlaşıyoruz ya biz :A

aa kaırşmış burası tek tek sayfaları bakmaya üşenirim ben şimdi oyüzden şimdirik senin bildirimine bakıp beğeniyorum videonu sen malum önemiyorsun beğeniyi diye:F

aa kaırşmış burası tek tek sayfaları bakmaya üşenirim ben şimdi oyüzden şimdirik senin bildirimine bakıp beğeniyorum videonu sen malum önemiyorsun beğeniyi diye:F
Aynen iyi yapmışsın yoksa üzüntüden kahrolurdum kız. :A İlk beni beğendiğin için teşekkürler ayrıca. :A

Ben de BBHMM'ye kaç puan versem diye düşünüyordum. :A

Oylama daha başlamadı.:A Tam ver bu arada.:Z Rihanna alışık değil düşük puana.:Z
Sen bizim billy kane ile olan konuşmayı gördün mü profilde ki.:A Sana liseli dedi.:A

Benim videoyuda bak.:Z Yazıyı oku özellikle. @Bully sen okudun mu.:bhr:

Oylama daha başlamadı.:A Tam ver bu arada.:Z Rihanna alışık değil düşük puana.:Z
Sen bizim billy kane ile olan konuşmayı gördün mü profilde ki.:A Sana liseli dedi.:A

Benim videoyuda bak.:Z Yazıyı oku özellikle. @Bully sen okudun mu.:bhr:
Okudum azmine hayran kaldım bir kez daha. :F İnşallah ters tepmez. :Z