1 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Atv ye beddua edicem resmen arka sokakları ne zaman başlatıcaklar ah be kanal d vadi uğruna yaktın arka sokakları

ayolll kadın robot gibi silahla hep aynı yere tutuyor ateş ediyor ve diğer tarafta olan adamlar ölüyor kadın silahı adama bile çevirmiyor silahı tuttuğu yer başka ateş edince silahın karşısında olmayan adam ölüyor bukadar rezillik hiç görmemiştim çiğdem baturu özler olduk
:F:F:F
neconun disi versiyonu iste:F

Vadi iyi gitmiş. Ama geçen sezon maç varken daha yüksek, yokken daha düşük aldığı oluyordu inşallah haftaya düşüş yaşamaz.

İnadına Aşk'tan 6 reyting falan bekliyordum ben. Beklediğimden düşük gitmiş haftaya ne yapacak bakalım.

Asla Vazgeçmem totalde, Seksenler ab'de fena başlamamış. Maral ab'de idare etmiş diğer gruplarda oldukça kötü.

Vadi iyi gitmiş. Ama geçen sezon maç varken daha yüksek, yokken daha düşük aldığı oluyordu inşallah haftaya düşüş yaşamaz.

İnadına Aşk'tan 6 reyting falan bekliyordum ben. Beklediğimden düşük gitmiş haftaya ne yapacak bakalım.

Asla Vazgeçmem totalde, Seksenler ab'de fena başlamamış. Maral ab'de idare etmiş diğer gruplarda oldukça kötü.
Seksenler bu hafta başlamadı ki, geçen hafta başladı sezona zaten. :)